Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dělal sám v práci. jde o to jaký máš přepákování. umě se jedna páka přeřízla a nastavila. Tot vše za chvilku to bylo hotový

Odesláno

Tak po nějaké době zase něco. výměna zadní rozvodovky za zcela repasovanou jen na gufera jsem čekal přes 2 měsíce a mezitím mi v jedné firmě sesadily kuželové soukolí a hezky vymezily vůle. včera jsem jej složil dohromady a začala výměna. Jinak kdo neví tak uvnitř se nachází samosvor torsen:P

starý ven

808_P2220031_1.jpg

repas připraven

415_P2220036_1.jpg

a ještě se povedlo sehnat kliku která je jako nová

302_P2220037_1.jpg

Odesláno

Už se i podařilo připojit do okruhu hydro ručku. Její funkčnost se otestuje hned jak bude auto zase na kolech stále jí chybí zadní pohon:roll. Omezovač brzd je vyroben ze zátěžového z obyč 405 a ručně stavitelné tuhosti jednoduché a levné proč kupovat předražené tuning. Původní je samozřejmě vyřazen z okruhu.

608_P2270004_1.jpg

připraveny už jsou také zadní poloosy. pocházejí od pecy24 díky:papa. A jsou z t16 tudíž silnější hřídel (27,5 oproti 25mm) a kvalitnější klouby. Nové manžety to byl oříšek na t16 je nikdo nedodává až pak mě cosi osvítilo a koukl do katalogu na 505gti 2,2. No jo a mažetky jsou na světě:D.

553_P2270008_1.jpg

Odesláno

Capy , koukal jsem na svoje silenbloky vzadu na nápravě a je to ve stavu ko.

servisáci , co mi dělali oleje , mi povídali , že to není k sehnání.Jak jsi to řešil?

Mám borce u pbce , co má čtyřkolu bx a dělal silenbloky ručně z gumy , lisoval to ve svěráku. sice lepší jak nic ale i tak vibruje .Guma není pryž .....

Odesláno

jaký myslíš? ty co drží nápravu nebo na tom plechovém držáku diffu? Tyhle mám dobré. Jednodušší dle mě by bylo sehnat nějaký běžný siletblok s menším průměrem a třeba z hliníku na něj udělat redukci aby sednul do původního držáku. třeby v rubeně nebo existují i firmy co dělají na zakázku třeba pro veterány pokud by jsi chtěl nějaké echtové.

Odesláno

silenbloky tak nějak všechny. ty co drží nápravu jsou zteřelé, jako není to na mašli , ale po 22 letech co bych chtěl že . kolem torsena žádný zázrak .beru to bx jako BWP na sněhu , hluk tam je ale chci s tím něco dělat , odhlučnit plasty palubky,kryt pod motor a nový silenbloky taky .

Odesláno

Capy:tvůj styl úprav se mi líbí:)

jak ti šly odvzdušnit brzdy s ručkou v původním okruhu? Já mám totiž řučku zapojenou stejně jak ty,ale bojuju s odvzdušněním,při sešlápnutí pedálu mi to totiž trochu pohne s válečkama \"ven\"

Odesláno

díky

Mirradh: odvzdušnit dobře. Ale taky mi to lehce dělalo i když je to jako celek dost tuhý. Nakonec jsem vzal válečky na frézku vyvrtal dva otvory a zajistil každý váleček proti vyjíždění dvěma čepy o průměru 2.5mm od té doby se nehnou. Jinak pro správné odvzdušnění je třeba aby nebyli nijak pootočené vývod musí být kolmo nahoru

[upravil dne 9/3/11 06:15 Capy]

Odesláno

to ještě nevím ještě jsem to nevážil mam zatím jen jen jednu stranu na vyzkoušení až přijde druhá strana zvážím rozdíl.Ale jako celek úpravy to bude dost odpadli tím i stahovačky a vodící lišty.

Odesláno

makrolon nebo se tomu taky říká lexan. plexi néé to je tříštivé. Ještě tohle je tvrzený s vyšší odolností proti poškrábání. Pravděpodobně budu mít jednu sadu zadních bočních oken navíc na prodej, ale jsou dělané nestahovací.

Odesláno

podle mě by stahovací ani nefungovalo. protože okno je prohnuté a při stahování ho drží pouze zadní kolejnice když vyjede z té přední tak se narovná a už by nešlo vytáhnout.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...