Jeny Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 slouží to k nastavení odklonů, ne? Citovat
Capy Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 je to náhrada za původní gumové uložení které při tvrdém nastavení znehodnocuje podvozek. auto nepruží na tlumičích ale v té gumě. Já mám gumy nové a už ted mi to chodí na doraz a mlátí. Takže s tímhle se dá využít vlastností podvozku. Druhá věc je že posuvem směrem dovnitř dokážeš měnit odklony kol a přispůsobit je tak třeba ostré jízdě aby byla guma pořád celou plochou na zemi a nejezdila v zatáčce jen po vnejší části. Citovat
306gti6 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Capy: vypada to funkcne zceho to je hlinik a zelezo? na kolko vysla robota cca??Diky [upravil dne 10/11/10 18:58 306gti6] Citovat
Capy Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 je to dural a nerez jen šrouby jsou pozink. ten hlavní kus z nerezu plus klouby a segrovky vyšel na 2600kč díry jsem si dodělával sám. Ta hliníková deska a kužel na pružinu mě nestál nic (protislužba). vložky do unibalů 150kč ve škole materiál jsem si přines. Takže celý mě to vyšlo na 2750kč což je super na to že je to posuvný a na míru na peugeota Citovat
Qcko Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 To bocny naklon auta znasaju tie 4 skturky s imbus hlavou ak sa na to dobre pozeram? Citovat
Capy Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 ano je to v podstatě obšlehnutý z jinej vozů na závodech Citovat
Capy Odesláno 29. listopad 2010 Autor Odesláno 29. listopad 2010 Zase něco nového. Aktuální práce na hydro ruční brzdě. použity budou dva paralelní spojkové válečky 19mm. Přepákování taknák spočítáno ale kdo ví třeba se bude muset předělávat. Použita původní páka s aretací dodatečně provařená odstraněny blbosti na lanovody komplet snížená aby se tam vešla a navíc kloubek na rozdělení síly. [/img] Citovat
Brian Odesláno 29. listopad 2010 Odesláno 29. listopad 2010 hmmm zajimave!!! tak at to funguje!!! Citovat
Capy Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 tak jsem dneska zjistil že se mi nějak vláká visco spojka na mezinápravě. Až mě musel vytáhnout jakýsi teréňák. Protáčelo se jen přední kola které bylo v luftě. zadek se ani nehnul. Doufám že se dá nějak ta viskoza repasovat. Bez funkční to prostě není ono:blicismajlik. Ale i tak jsem si to užil:mrk Citovat
Capy Odesláno 2. prosinec 2010 Autor Odesláno 2. prosinec 2010 tak už je to skoro domluvený. visco spojka pojede na slovensko na výměnu náplně.Prý běžně vydrží kolem 100 000km a časem stárne. Tak to se nedivim že už neslouží má na krku přes 200 000km a 21let provozu. Zase všechno rozebrat a nejezdit v tom nejlepším počasí Citovat
barenst Odesláno 6. prosinec 2010 Odesláno 6. prosinec 2010 to se me take stalo , pak me odesel i ten ozubeny dil a menil jsme ji celou pri jednom jsme slozil jednu ze dvou Citovat
Capy Odesláno 7. prosinec 2010 Autor Odesláno 7. prosinec 2010 fotky ze sobotní akce autoklubu zímního slalomu. Naposledy se starou visko spojkou dnes jde ven a jede na slovensko pak už to snad zase na nějakou dobu bude fungovat jak má. Citovat
Capy Odesláno 14. prosinec 2010 Autor Odesláno 14. prosinec 2010 díky jinak jako loni probíhá zimní údržba. visco spojka už je na výměně náplně. tak když už rovnou vyměním i převodovku. milé překvapení po sundání že na autě je zánovní spojka sachs i když orezlá technicky je jako nová. Dostala nové ložisko SKF nevím proč původní bylo hlučné Pokus o samodomo skládání převodovky.No jsem na to zvědavej, protože z toho nemam moc dobrej pocit - uvidíme jak pojede a jak bude tichá. každopádně případná demontáž převodovky není taková sranda jako na jiných vozech. Citovat
313Mihal313 Odesláno 14. prosinec 2010 Odesláno 14. prosinec 2010 Pohral si sa s nim je pekne:D A na tie bocne stlpiky chcem tiez dat tu 3M foliu lebo mi to slnko nejako vytiahlo:( a nevyzera to pekne Citovat
Capy Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 díky a včera zase kousek práce. Usazení hřídele do nových ložisek a nakonec do převovdovky. Už chybí jen jeden těsnící o-kroužek a šup na auto. A taky zbyl čas na dodatečné přovaření nápravnice která je oproti dvoukolkám svařovaná z několika částí Citovat
Capy Odesláno 15. prosinec 2010 Autor Odesláno 15. prosinec 2010 Akorát jsem měl telefonát s panem Balážem opravujicí visco spojky. A bylo mi oznámeno že už se ani jedna nedá opravit. Zub času a kilometry mají za následek uvolnění hřídele ve visco a tím netěsnící spoj. Pak nelze vyměnit náplně a nová by tam stejně dlouho nevydržela. Sám se divil že to takhle někdo vyrobil protože tak jak je vyrobena nemůže dlouho vydržet mluvil o desítkách kilometrů. Takže ted potřebuju zjistit kdo pro peugeot vyráběl tyto spojky a nechat u nich vyrobit novou na zakázku případně vyškemrat dokumentaci. A když nic tak je aspon poslat někam. Když už se dneska dá vyrobit skorocokoliv do pohonu 4x4 tak nechci zkončit na visco spojce. Hned jak se vrátí jde ta horší jde do soustruhu na násilné otevření at víme co tam je a zda to půjde vyrobit. Citovat
vinorak Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 já bych to svařil, ať je to 50 na 50 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.