Shotgun Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Ja jsem nepsal ze 1,9 je lepsi napsal jsem ze se da upgradovat na 2.0 a ze je to levnejsi nez schanet z 2.0.(vymena retezu,ozubeny kolo, pruzina, a krytka) tohle vyjde asi na 1000 kc. Vykres jsem nekde nasel na netu. Citovat
Capy Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 to vím že se dá upravit ale tak mam ho slíbený za 500. a pak na 1,9 bez zásahu svářečky nedostaneš kryt řetězu. Tudíš pro mě je jednodušší vyměnit komplet:mrk Citovat
oni Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 chtel bych se zeptat na ty folie, kdyz bych na 306 chtel udelat cernou strechu, na kolik by me to vyslo? a jak to drzi? kdyz tak U2U nejaky obchod kde si to kupoval, predem moc dik. Citovat
Capy Odesláno 16. září 2010 Autor Odesláno 16. září 2010 proveden decat. Tak už je dovařen první díl výfuku bez kaťáku i bez nádoby která byla již po dřívějším majiteli vykuchaná, ale poměrně neodborně v ní navařená trubka dokonce menšího rozměru. A aby toho nebylo málo narvaná až na lambdu která se tím při vytáčení poškodila a dokonce nešlo ani použít závit pro ni. Takže zcela znovu navařena trubka místo katu která se ke svému konci plynule ztenčuje na průměr 54mm a nové pouzdro lambády z nerez matky m18x1,5 patřične upravené na soustruhu. Kdyby někdo chtěl ještě mam dvě ty matice:mrk už jen nabarvit a přední část k lambdě omotat termo páskou Citovat
Capy Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 Tak včera dorazil balíček z kterého mám obrovskou radost. Podvozek Avo na který jsem čekal 6 týdnů ale vyplatilo se a ušetřilo mi to cca 5000kč protože jsem jej objednal přímo od výrobce. Dovozce MK-racing za něj chtěl o 5000 víc:blicismajlik. Výškově a tuhostně stavitelný se silnou pístnicí. Stejnou skladbu používají i pro 306. Jen nevím není tam žádný doraz, ale můj názor je že tak funguje ten vlnovec po stlačení je zněj takový mohutná guma opřená o tlumič. [/img] Citovat
Capy Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 díky. A biffe ty máš vpředu unibaly že jo. Přemýšlím o nich taky jelikož vzdávám účast v EDDA cupu ve třídě SE kde se pořád mění pravidla a už mě to nebaví. Takže mi nic nebrání je namontovat. nevím zda si nechat uložení vyrobit nebo nějaké koupit a upravit + udělat misku na pružinu. Citovat
BiFF Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Ahoj ja jsem na to nemel nejak cas takze to mam v obyc ulozeni ale White ma udelane unibaly takze on ti poradi vice Citovat
Brian Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Moc pekny tlumice!!! to jsou na primo na 405? Citovat
AKCZ Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Taky shanim stavitelne unibaly.. ale ne tak jak to ma White ale aby se odklon resil povolenim a utazenim sroubu.. a zjistuju ze moc vyber neni Citovat
vinorak Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 moje oblíbená stránka (mám od nich hadice na vodu) http://www.bakerbm.com/205.php?data=adjtopmounts Citovat
AKCZ Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 Ano neco takoveho.. jeste nedavno tam psali ze je pripravuji takze to je zrejme hodne cerstve Citovat
Capy Odesláno 25. září 2010 Autor Odesláno 25. září 2010 brian: jsou přímo na 405, ale stejnou skladbu používají i na 306 jen je asi jinak naladěná proto ten plech na stabik. Já jim psal že je chci na 4x4 bez zadků a že prý není není problém a něco připravý že už to dělali. Už se na ně těším až budou na autě. K těm unibalům taky bych raději tyhle posuvné ale nením zda je tam na to dost místa místa,myslím díru v hrnci aby pak šrouby nebyly pod ním a je to k ničemu. nebo budu muset spáchat něco sám Citovat
Capy Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 Tak už mam vymodelovaný návrh horního uložení s plynule posuvným nastavením. Ale bez možnosti měnit záklon. Snad brzy dojde samotné výrobě. Mimochodem nejsou tam detaily jako zajištění kloubu atd [/img] Citovat
winco Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 mi to pripomenulo hodiny na strednej jak sme v autoCAD-e kreslili same taketo hovadiny ale inak to vyzera fajne Citovat
Capy Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 díky No já v tom dělam denně v práci, ale v NX6 takže no problem Citovat
306gti6 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Capy: Ja a aj AKCZ hladame tiez tieto unibali,nedali by sa este ktvojim urobyt dalsie 2 pary?? Citovat
Capy Odesláno 1. říjen 2010 Autor Odesláno 1. říjen 2010 určitě dali. jen pro vás budou asi jiné vzhledem k uložení do kastle a velikosti pístnice tady je 22,3mm. a kloub je použit běžný levný za pár korun s tím že se počítá s častější výměnou, což mi nevadí vhledem k tomu že toho moc nenajezdí Citovat
306gti6 Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Capy: no ja budem asi este menit podvozok na predku lebo mam pevny a chcem stavak zohnat... a kolko by vysli tie unibali cca? ked tak SZ.... [upravil dne 1/10/10 od 306gti6] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.