Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mirradh máš sz.

306gti6: jj jsou nitridované není to vidět jak jsou mastné (konzervované) Ono já už s tím autem taky skoro jinde než na okruhu nejezdím max když se jedu svézt za město a to přes to město nák odskáču :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

V pátek se konečně po dlouhé době povedlo dovařit sání na karbeci. Takže proběhla zkouška na voze jesli vůbec půjde zavřít kapota a kupodivu jde.

imag00591.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

připravené zapalování od ignitechu. hotové kabely. tak poputuje do auta.

imag0078ml.jpg

A výroba motorového svazku pro karbecy nechat co je potřeba zbytek ven - kdo se v tom má vyznat :D

imag0080rk.jpg

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

pěkná práce :super to zapalování funguje normálně se snímačem otáček co byl v převodovce? už víš jak budeš laborovat s předstihem ? u anglánů sem zjistil, že na míčko je optimum 8 stupňů kolem 800 otáček a 30 při 8000... Alek když se tohle vyladí tak to bude určitě lepší než tam cpát rozdělovač z 8v.. :super

Odesláno

mělo by tak funguvat to zapalování mi na to upravili ale ještě to nemam připojený v garáži je pod nulou snad se brzy oteplí a zatopim ted to nemá cenu. jen mi neni jasný úplně že z haláku sou 3 kable a oni mi to připravili na dva to budu meset nák vyřešit. Zatim sem tam nabouchal mapu co sem našel u anglánů ted nevím kolik to tam přesně je. konečné doladění jedině na brzdě s osciloskopem na čidle klepání.

• O 4 týdny později...
Odesláno

pořád se hrabu v kabelech že mi ostatní říkaj že už to nikdy nepojede :D. Už mam vystříhaný nepotřebný kable ted jen natahat nové k řj zapalování a snad brzo proběhne první natočení. Chtělo by to víc volného času :roll

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak po dlouhé době zase pár foto. že se neflákám jen na fotkách to není moc vidět. výroba motorového svazku není nic moc záživného :aut

pohled do mot. prostoru

imag01611.jpg

povedlo se sehnat origo nátrubky na karbeci z R1 i příruby na airbox jež se musí ještě vyrobit

imag01551.jpg

přesunala se měrka oleje k termostatu me sací trubky to moc nešlo ale docela se to povedlo

imag01561.jpg

nové cívky

imag01581.jpg

mozek zapalování v krabici na řj z novějšího modelu

imag01571.jpg

pár relátek a pojistek pro zapalování a palivovou pumpu

imag01591.jpg

no a to je zatím vše. málo času ale snad se brzy nadechne sám ještě mu schází palivové čerpadlo plynové lanko airbor a doladit doufám že brzy :papa

[upravil dne 13/3/12 13:20 od Capy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...