Capy Odesláno 23. září 2011 Autor Odesláno 23. září 2011 Tak přes léto žádné novinky na voze. mezitím jsem rozebral jednu mi16x4 do šrotu byla po několika těžkejch nehodách tak aspon darovala komplet pohon takže mám další rozvodovku s dobrejma hřídelema a motor na tunění z něhož bych přes zimu chtěl postavit něco zajímavého. Včera začala jeho rozborka a zjištování stavu: Citovat
Capy Odesláno 23. září 2011 Autor Odesláno 23. září 2011 mimo jiné proběhne výměna řízení motoru za něco čemu nevadí emise. Zapalko už se jedná s firmou ignitech. karburátory z R1 Citovat
Brian Odesláno 24. září 2011 Odesláno 24. září 2011 Pěkný ten zadek předělanej je fakt super! Citovat
Capy Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 díky Brian Na výsledek s karbecama jsem taky hodně zvědavej i když cesta je ještě dlouhá. Ted jsem je akorát přetěsnil vyčistil a udělal základní nastavení pro plnění 1,9 motoru. Povedla se vypreparovat příruba ze sacího potrubí zafrézovaná pro vaření trubek skloněných lehce dolu aby karbecy nekolidovali s kapotou. A jinak dost mě překvapila výrobní nepřesnost slícování sání s hlavou (a to je sání usazeno na kolíky). Tak jsem jej musel připasovat frézou. Později se doladí kanály až k ventilům. před: Citovat
Mirradh Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 pod pojmem nastavení na motor 1,9 tím jako myslíš přetryskování atd? To slícování mi dost připomíná škodovky:o Citovat
Capy Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 jojo přesazení polohy jehly. záměna hlavní trysky. A jiné nastavení šroubu bohatosti směsi. Jemné doladění až to poběží na motoru. Ještě třeba zkontrolovat hladiny v plovákovkách. Jo taky mi to tak připomělo když jsem dělal enkovej motor na fávo i když tam to bylo snad přes 2mm. Citovat
Mirradh Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 to si ladil \"od oka\" nebo máš nějaké tabulky? mám doma totiž podobné karbce a pokud vše vyjde tak se na ně přes zimu chystám.klidně SZ ať ti to tu nezasírám Citovat
Capy Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 Ne to jsem sehnal naladění na 2.0 motor do opla docela hezkej návod. snad to bude fungovat potřeboval bych někoho kdo má širokopásmovou lambda sondu at se to naladí pořádně. Citovat
Mirradh Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 tak to mě by se hodil takový návod na 16tku,ale spíš než to potřebuju prostory a peníze,no a čas už někde ukradu:D Citovat
Capy Odesláno 28. září 2011 Autor Odesláno 28. září 2011 je to v podstě totéž jen hlavní tryska je 160 místo 180 teda u karbeců z r1. Citovat
Mirradh Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 karbce jsou z \"nějaké\" suzuky,ale jaké to už nevím.na trysku mrknu,respektive musím zkontrovovat celé karbce,tak aspoň vím kam pro radu:) Citovat
Capy Odesláno 3. říjen 2011 Autor Odesláno 3. říjen 2011 dnes jsem si vyzved nové příruby na karbecy. kus gumy a takovejch peněz. Citovat
Capy Odesláno 21. listopad 2011 Autor Odesláno 21. listopad 2011 pár zbytečností a problémů se vyndalo tedy spíš komplet bez poškození vyoperovalo. A obyč podtlakové brzdy to zastanou A do nového motoru přebroušené vačice od pana Krejbycha Citovat
barenst Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 ale kdyz ty hydraulicke brzdy funkuji jsou super , hlavne jsou elektricke Citovat
Mirradh Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 Obávám se,že pro Capyho použití jsou lepší obyč podtlakové.. To Capy:vačky jsi jen přebrušoval nebo je na nich i jiný úhel? Citovat
Capy Odesláno 25. listopad 2011 Autor Odesláno 25. listopad 2011 barenst: samotná hydraulika fungovala dobře repasoval jsem i motor čerpadla a pak to šlapalo jen to integrované abs občas to nechodilo podle nálady takže jedna jízda s abs druhá bez to je člověk jak blbej a pak celý to je hrozně těžký a pro mě zbytečný. A hlavně mi to pořád přišlo takový tupý bez odezvy na pedál Mirradh: vačky jsou přebroušené na jiný úhel a to konkrétně na 298 stupnů. Původně jsem vyrazil ke Krejbychovi s představou 278, ale přesvědčil mě že těch 298 funguje opravdu dobře tak uvidímě. ještě k tomu kompresi na 11:1 :-) vinorak: díky jen pořád nemám HBV ze 406 pár lidí mi ho nabídlo ale nakonec nikdo nic. Tak to na tom zatím stojí. Citovat
Mirradh Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Krejbychovi sem se chystal napsat a když vidím ty tvoje vačice tak už mu píšu:) na kolik vyšla úprava vaček?klidně do SZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.