AKCZ Odesláno 22. březen 2011 Odesláno 22. březen 2011 Ja bych tu prvni Sosnovou byval jel ale jet v nedeli Brno a hned v Pondeli Sosnovou .. nevim nevim Bylo by to docela narocny Pokud je pro Tebe i Vysoke Myto daleko pak opravdu nezbyva nez Pisek Citovat
Capy Odesláno 9. květen 2011 Autor Odesláno 9. květen 2011 V sobotu jsme s AKCZ pojezdili na okruhy v písku. Krásná technická trať a k tomu špatné seriové gumy ale poježdění i tak krásné. Pár foto na ukázku snad nás bude z klubu příště i více. Citovat
Slipkont Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 nádherné fotky , hlavně ta první má něco do sebe .. jinač máš to pěkně vymazlený Citovat
vinorak Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 a co tlak oleje v zatáčkách ? projevil se upgrade mazání k lepšímu Citovat
Capy Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 slipkont: díky. vino: celé dopoledne dobrý až poslední trénink mi dvakrát bliklo mazání v pravé zatáčce tak jsem zvolnil. V depu ač bylo oleje dostatek jsem ještě přilil cca 0,4 litru )lehce nad rysku) a od té doby v pořádku. Příčinu bych viděl asi v absenci plechu pod klikou proti víření oleje. Akcz v podstatě se stejnou vanou čerpadlem a přepážkama problém neměl, ale má ten plech pod klikou. [upravil dne 10/5/11 12:21 Capy] Citovat
AKCZ Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 jj nikdy jem nezpozoroval ani probliknuti mazani.. budik na tlak oleje jako takovy nemam a jezdim s hladinou oleje cca uprostred rysky min/max.. Citovat
Mirradh Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 pěkné fotky. Capy chtěl bych tě poprosit jestli by si sem znovu nedal fotku toho unibal horního uložení tlumičů,listoval sem vláknem a fotky už tam nejsou.rád bych se inspiroval,předem díky Citovat
Capy Odesláno 19. květen 2011 Autor Odesláno 19. květen 2011 brian: video mám ale natáčený v ruce tak to ani nemá cenu někam dávat. Mirradh: fotky pořád jsou jen doména kde jsou uloženy je dočasně nedostupná. Je možnost až jí zprovozní nebo ti je mohu poslat na email. Citovat
Mirradh Odesláno 19. květen 2011 Odesláno 19. květen 2011 tak mi je prosím pošli na meil:mirradh@seznam.cz díky Citovat
Capy Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 Do ted to tu vypadalo že nic nedělám. Ale usilovně jsem 3 týdny opravoval a předělával zadní nápravu která je nyní bez hydrauliky. Auto se konečně ve čtvrtek poprvé zase samo pohlo. Včera už byla jen příprava na závody do vysokého mýta. Jenže cetou jsem jsem zadním kolem trefil na kladensku normální díru na celé kolo a pochroumaná poloosa byla proti pokračovat dál. no co aspon bude čas sem nahodit fotky co jsem vlastně celou dobu dělal. Citovat
Capy Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 tak první a hlavní důvod byla nepřiměřená vůle v zadních ramenech. A důvod byl jasný takové instatní ložisko v prášku:aut [upravil dne 11/6/11 10:32 Capy] Citovat
Capy Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 repase ramen opískovat a samozřejmě nabarvit. vyčist a opravit dosedací plochy ložisek Citovat
Capy Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 pár věcí mi zůstalo navíc nahradí je to něco lepšího. jen přijdu o možnost servisní polohy, ale mam hever:D Citovat
Capy Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 malá dirka - příprava na hrnec pro tlumiče Citovat
Capy Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 naohybaný a svařený polotovar. připravený k navaření Citovat
Capy Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 z výpalků svařený držák tlumiče na ramena. Ještě je třeba nechat pozinkovat. Citovat
Capy Odesláno 11. červen 2011 Autor Odesláno 11. červen 2011 navařeno nabarveno+bodyčko ramena na autě. Jen ta nápravnice mi ještě leží v hlavě bude potřebovat oživit a snížit držáky aby zapadla více do auta. Držáky budou bez gumy aby byla náprava hezky na tvrdo uložená. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.