Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Heh, pridávam sa do klanu 18-ročných s p106 :D. MOoja je bohužiaľ r1991 1,4 :D. Ale nedal by som za ňu nič, vydrží neskutočne veľa. Akurát som končne zistil kde sa mi stráca olej, je to tesnením na olejovej vani :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Kluci nevíte kde bych sehnal mlhy ty kulaté do nárazáku ? Někdo mi říkal že to jsou i přídavné dálky... Chtěl bych je.

kdyžtak se ozvěte. :)

Odesláno

U peugeotu je maj, ale stojí asi 2500kč jedna, jestli si to dobře pamatuju :) Kuba je kupoval na inzerát za velmi pěknou cenovku, tak buďto tak, nebo tam tušim pastujou z 306, který jsou o dost levnější.

Odesláno

Tak aktualne sem prijel domů, byl sem na stadionu bruslit, jsem v aute a cekam na zbytek lidí a týpek do mě zezadu nacouval :( Urval mi lem na levym boku vzadu.

Opravdu .. Jeste ze sem byl v aute no. Cislo mám.

Odesláno

Já se teda taky přidávám k těm mladším ročníkům :-) Ale 18 mi už není, je mi 20. A když jsem 106 teprve vybírala, tak už jsem sháněla věci okolo, kterýma ji upravím. A v nejbližší době se jí rozhodně nevzdám. Dokud nebude podle mých představ :-) Víš jak: když ji miluješ, není co řešit ;)

Takže pokud máš to auto rád, tak si ho nech a upravuj a samozřejmě i opravuj :papa

[upravil dne 3/1/10 sallyy]

Odesláno

Jsem na tom hodne podobně co ty, taky mi je 18 (nás mlaďochů tu teda je :roker), a od bratra jsem \"dostal\" 106tku 1.0 1995, a jsem moc rád že ho mám a že s ním můžu jezdit. Taky si ho chci zkrášlit, takže jsem už objednal potahy, a v nejbližší době si snad koupím i koberečky a řadičku. Takže běž do toho a udělej si to podle svých představ :super. Bohužel, v květnu/červnu ho budu muset odevzdat zpátky :bojim:(:(:(

Odesláno
Původně zaslal: $ Torrez $

Frozz :proč ho musíš odevzdat?

Je bratra, odjel do května/června do zahraničí, tak mi ho tu nechal za 8.000, až přijede, bude ho chtít zpátky, což mi trochu teda zhatilo plány, uvidím co dál. :(

Odesláno
Původně zaslal: Meky

Frozz: zatim si nasetri na jinou 106 :super

O to jsem take premyslel ;o)....a ta uz by byla moje, ale casu dost ;)

Rozhodně do jiné značky nejdu, do peugeotu jsem se nejak <3 :D

[upravil dne 3/1/10 Frozz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...