Killerr Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Zdravím. Neviem čo mám spraviť. Pred rokom som kúpil 307 2liter 16V. Predchádzajúci majiteľ si tam dal \"športový\" tuningovy výfuk. Lenze nemám od neho papiere, že tam moze byt. On si stk vybavil asi cez dobrého známeho. A teraz mi za mesiac konci stk. Pustia ma aj ked nemám od toho doklady alebo mám radsej dať normal pôvodný výfuk,ktory by som musel dokúpiť. Dakujem za rady. Citovat
stvrto.14 Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 To zalezi na koho trafis ale 20-eciek do kapse a este ti podakuje. Citovat
Tortugas Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Myslim, ze na STK se da vzdycky nejak domluvit, alespon v Cechach urcite. Citovat
twoolf Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 dojed tam, kdyz te kvuli tomu vyhodi, tak tam muzes do 30ti dnu dojet znova jen za minimalni polatek. Tentokrat uz s novym vyfukem. V cechach se to moc neresi, mladá má na \"berusce\" Walkera bez papírů a prochází vždycky v pohodě. Citovat
Killerr Odesláno 28. listopad 2009 Autor Odesláno 28. listopad 2009 Tak stk už mám za sebou a na výfuk nepadlo ani polslova. Takže okey. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.