Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim pani....mal som pokazeny panel digi klimy a zohnal som si novy

Teraz nastal takyto problem

-ked nastavim fukanie ventilatorov na predne sklo, tak to fuka z palubky na pasazierov

-a ked nastavim fukanie na pasazierov tak fuka na sklo

Proste su tieto dva ventilatory zamene, vsetko ostatne funguje tak ako to ma byt

Prosil by som nejaku radu. Mna napadlo zamenit kable k ventilatorom, len neviem kam to presne vedie a ci by to vobec bolo mozne zamenit.

Za vsetky rady vopred dakujem

Ta schema asi moc nepomoze

[upravil dne 19/11/09 shark734]

post-0-14109611010544_thumb.jpg

Odesláno

HonzaZ: Dakujem ti

Este by som rad vedel ktory konektor ovlada tie klapky, a ktore vodice treba prehodit?

Neviem ci sa mam do toho pustat pretoze ked dam naspat stary panel tak to funguje normalne. Hned ako pripojim tento novy tak vsetko je domiesane-proste fuka to uplne inde ako to ukazuje displej. Po par prepnutiach to ide tak ako som popisoval vyssie.

Problem bude asi v tom ze stary panel je rv2001 a novy 2003, len mi nieje jasne preco nefunguje rovnako

[upravil dne 20/11/09 shark734]

Odesláno

Tak jsem do toho koukal a rozdíl by neměl být. Novější provedení až od DAM 10080 tj. 14.6.2004. Stejné zapojení. Konektor u klima máš na obrázku. Ještě překontroluj čísla na kabelech u konektorů, zda sedí. K označení konektorů 6V NR - 6 pinů černý, 18V NR - 18 pinů černý.

Odesláno

tie cisla kablov pozrem cez tyzden...kedze zapojenie by malo byt rovnake tak problem bude asi v tom \"novom\" panely, mozno sa tam niekto o nieco pokusal. Inak by ten stary panel fungoval rovnako

Este raz DAKUJEM

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...