Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když zamykám pořád centrálem, zámky ve dveřích úplně zatuhly :myslim a nejde s klíčem v nich vůbec otočit, nevíte někdo, čím to rozhýbat, pokud možno bez demontáže?

Odesláno

radeji par dnu nechat pusobit, nez jen chvili, kazdej den trochu striknout nejakeho toho uvlonovace jak je WD, ale dokaze to byt dost zarostle, ja jeden zamek musel rozdelat uplne a mechanicky ho ocistit

Odesláno

Mám ten samý problém... Můj mechanik mi říkal, že prej u facelitovaných 306 je ten centrál integrovanej v zámku a nejde to tudíž rozebrat a vyčistit (alespoň co se týče 5-tých dveří). Nějak se mi nechce shánět jinej a mít dva různý klíče tak to zamykám jen centrálem:(

Odesláno

jako že do zámku naleješ brzdovku? To bych teda nedělal :) Už ani to WD40 není nic moc, to je minerálkní olej kterej působí agresivně na gumu a plasty a navíc smrdí :-) Nevíš kam to zateče - kousek od zámku je třeba okno, okno leze nahoru a dolu, nasákne se ti těsnění okna (to plyšový :)), a už se toho nezbavíš. To je ale jenom katastrofickej scénář :-).

Já to taky dělal (jiná značka, jiný auto), oba zámky zatuhly, do jednoho zámku mi taky ani nešel vrazit klíč... Ty zámky byly prostě zoxidovaný (ta měděná vložka, bílý nebo zelený svinstvo), musel sem to rozebrat a byl to opruz, to teda jo...

Odesláno

No tak nejaku tazsiu vaho, napriklad kontaktol, ten ocistuje jemne spoje, neskodi gume ani plastom a dokonale odmastnuje, 2-3x prestireknut a zamky musia povolit, ja ich 2x do roka preventivne prestrieknem tym fab sprayom a su ako nove:super

Odesláno

me ve stejnem pripade pomohl az konkor.. .ted nevim cislo, ale je to presneji na mazani zbrani... :D:D:D

zkousel sem wd a vse tomu podobne nic... jediny konkor... sem prosplychnul.. 5x zasunul klicek a uz sem i otacel... predtim tak milionkrat WD... cca mesic zpatky a bez uspechu....

jinak potom sem se dostal k tomu ze sem uplne vymenil vsechny zamky... protoze pri koupi 406 mi nefungoval ani jeden a kdyz se vybije baterka tak je to zuzo... eheh... tak sem koupil nove a nechal preskladat... preskladani aji s vycistenim v odbornem zamecnictvi stalo 300kc na zamek.. takze asi tak... pocitej ze pokdu to nechas procistit tak to bude par set... a nebo zkus ten konkor... [treba to byla jenom haluz] :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...