Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dandan

Myslím ,že to rádio s dvd a dtv,cd s možností připojení park. ccd mini camery + celkové dollby výbavy za to stojí

Toto vše o čem píšeš umí i klasická RT3 s velkou obrazovkou třeba u mě.....

Odesláno

No jenom, že by se to někam nechalo namontovat. Ten plastový panel je zvlášť. Já jenom pro inspiraci. Je to origo peu. díl, který je jako ND v serviceboxu. Jo a u toho odkazu to bohužel není angličtina, ale holandština. Ještě lepší:D

Odesláno

Přemo jak říkám, Já už to tak koupil.Asi bývalý majitel v tom neměl velký displej tak to vyřešil tímto způsobem.při prodeji říkal,že ho audio v celem autě i s mont. vyšlo na 60 000litrů :roker

Odesláno

HonzaZ,Přema,AnotherOne-vyšťaral jsem ve foru-modely-Peugeot 407-dvd přehrávač v 407SW- ze dne3/9/08 ... .Že jste přesně toto uložení (podob. radia s dotyk.lcd) řešily... zkuste zavspomínat:mrk

Odesláno

asi to je z plastu (zatím sem to moc nezkoumal),ale je to zrobené,jako by to byl nějaký dokupovaný díl. mám ještě nějaké foto z jiného uhlu. Skusím pohledat

Odesláno
Původně zaslal: dandan

HonzaZ,Přema,AnotherOne-vyšťaral jsem ve foru-modely-Peugeot 407-dvd přehrávač v 407SW- ze dne3/9/08 ... .Že jste přesně toto uložení (podob. radia s dotyk.lcd) řešily... zkuste zavspomínat:mrk

To ano....ale v té době ještě nešlo předělat z RD4(malá obrazovka) na RT3(velká obrazovka) nebo spíš se k tomu nikdo neodhodlal a neuměl........ vivat vivat pp205:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...