AnotherOne Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Škoda, zaujímalo by ma kde sa dá zohnať ten rámček okolo rádia. To s tým panelom je nepohodlné. Videl som redukciu aby páčka rádia ovládala aj menu. Citovat
dandan Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Já to menu (auto mám necelý rok) použíl jen jednou a to když se měnil podz.čas.Takže to vůbec neřeším Citovat
dandan Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Myslím ,že to rádio s dvd a dtv,cd s možností připojení park. ccd mini camery + celkové dollby výbavy za to stojí Citovat
HonzaZ Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Na ovládání při použití jiného rádia existuje toto viz. obr. a tady je něco o tom http://www.peugeotdata.eu/data/407.php dle service boxu to stojí cca 3000,-. [upravil dne 4/3/10 HonzaZ] Citovat
Přema Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Původně zaslal: dandan Myslím ,že to rádio s dvd a dtv,cd s možností připojení park. ccd mini camery + celkové dollby výbavy za to stojí Toto vše o čem píšeš umí i klasická RT3 s velkou obrazovkou třeba u mě..... Citovat
dandan Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Dík za příspěvek ,ale vůbec netuším,kde bych to do toho panelu mohl strčit Citovat
dandan Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Jo a ještě diky za odkaz,ale neumím inglish:mad: Citovat
HonzaZ Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 No jenom, že by se to někam nechalo namontovat. Ten plastový panel je zvlášť. Já jenom pro inspiraci. Je to origo peu. díl, který je jako ND v serviceboxu. Jo a u toho odkazu to bohužel není angličtina, ale holandština. Ještě lepší Citovat
dandan Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Přemo jak říkám, Já už to tak koupil.Asi bývalý majitel v tom neměl velký displej tak to vyřešil tímto způsobem.při prodeji říkal,že ho audio v celem autě i s mont. vyšlo na 60 000litrů Citovat
Přema Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Za 60t by měl 2 celé komplet sady s velkou obrazovkou, které se dělají z malých na velkou......a k tomu i origo JBL soustavu...... [upravil dne 4-3-10 Přema] Citovat
dandan Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 To je sice možné. Ale ,podle mně, je to originální. A hudba,při sledování DVD je uplně boží. Citovat
AnotherOne Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Nevie nikto odkiaľ zohnať ten 2din rámček čo má dandan? Citovat
Přema Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 To podle mě neexistuje......jak tak vidím tak je to dělané........ Citovat
Přema Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Původně zaslal: dandan To je sice možné. Ale ,podle mně, je to originální. A hudba,při sledování DVD je uplně boží. Ta hudba u mojeho dvd taky......;) Citovat
dandan Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 je to dodělávané,už jsem to tady psal,ale pěkně si s tím pohrál. Cinčevyvedl i do kufru,kde to taky pěkně uspořádal:super Citovat
dandan Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 HonzaZ,Přema,AnotherOne-vyšťaral jsem ve foru-modely-Peugeot 407-dvd přehrávač v 407SW- ze dne3/9/08 ... .Že jste přesně toto uložení (podob. radia s dotyk.lcd) řešily... zkuste zavspomínat:mrk Citovat
dandan Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 asi to je z plastu (zatím sem to moc nezkoumal),ale je to zrobené,jako by to byl nějaký dokupovaný díl. mám ještě nějaké foto z jiného uhlu. Skusím pohledat Citovat
Přema Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Původně zaslal: dandan HonzaZ,Přema,AnotherOne-vyšťaral jsem ve foru-modely-Peugeot 407-dvd přehrávač v 407SW- ze dne3/9/08 ... .Že jste přesně toto uložení (podob. radia s dotyk.lcd) řešily... zkuste zavspomínat:mrk To ano....ale v té době ještě nešlo předělat z RD4(malá obrazovka) na RT3(velká obrazovka) nebo spíš se k tomu nikdo neodhodlal a neuměl........ vivat vivat pp205:papa:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.