Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat jak se liší XS od jiných označení.

Slyšel jsem že jsou změny v interieru a v podvozku. Můžete mi napsat jake konkrétní odlišnosti to jsou.

Odesláno

Je to fakt \"jen\" ve výbavě,je tam hezčí interiér,lepší sedačky s lepším tvarováním,většinou jiný volant....v podvozku myslím změny nejsou,ale nejsem si jistý 100%:myslim

Odesláno

tak ako pise 309GT... sedacky su tvrdsie a sportovejsie + trojramenny volant, exterier by mal obsahovat cyclony a mozno aj ten tvrdsi podvozok + vsetky oterove listy vo farbe karoserie..

mam XS a par ludi mi povedalo ze je to podvozkovo tvrdsie ako normalna 306ka... ale neviem co je na tom pravdy...

Odesláno

taky se ta moje zdá trochu \"tvrdá\" (na francouze), ale nemám srovnání s jinou 306, ty cyklony tam jsou, trojramenný volant mám taky a všecko venku je v laku, jestli sou sedadla jiné nevím nemám srovnání

Odesláno

tak ty sedacky a volant sedi, cyclony jsem nemel ale to asi prvni majitel prodal samostatne, ale uz jsem si poridil jiny.

prave ze mi dost lidi tvrdilo ze je tuzsi podvozek, tak jsem se chtel nejak ujistit

prave jsem menil tlumice a ty jsou stejny jako do jinych modelu

Odesláno

najlepsie ako to zistit je hodit VIN do serviceboxu, mne to tam vyhodi stupen vybavy 2D a emblem XS, a ten samy emblem mam na prednych dverach .. inak tlmic moze byt stejny s inou vybavou - motorizaciou ale pruzina moze byt tvrdsia, alebo na zadku cela naprava tuhsia..

[upravil dne 18/11/09 fe-re]

Odesláno

Spíš bych řekl, že to bude určitá kombinace výbavy, ale nic extra co jiné verze nemají tam nebude. Např. já mám XR a tříramený volant mám taky. Ale něco by mělo být s podvozkem, myslím že to tu někdo kdysi popisoval...

Odesláno

XS neznaci sportovni verzi ale stupen vybavy (presnou definici jsem kdysi videl ale uz si nepamatuju). Na podvozku neni ani tuk jinyho. To je az u XSi popr. S16 a GTi-6. Pokud tam teda nedal nekdo neco jinaciho.

Odesláno

Já už mám třetí XS co se týče vnitřku co jsem si narychlo vzpoměl :

1. r.v.95 červ. lucifer : Anatom.sedačky,lišty plast černý ,volant nevím byl tam sportovní

2. r.v.97 tm.mod.met. :Trojramenej volant,airbag spolujezdce ,anatom. sedačky,lišty v barvě

3. r.v.97 šedivá met. : Trojramenej volant ,anatom sedačky ,klimatizace ,lišty v barvě

Edit

[upravil dne 18/11/09 Voighta]

Odesláno

podľa mňa čo sa týka XR, XS, a XT v podvozku bude rozdiel iba v brzdách, buď ABS alebo bez a zadná náprava buď bubny alebo kotúče, nič viac rozdielne nebolo, myslím :myslim

Odesláno

Ja mam 95 rok XS a melo by se to trochu lisit ve vybave.Myslim ze u xs starsich modelu maji trosku odlisny predni spojler s mlhovky nez xr a xt.jinac urcite sedacky a prijde mi vzhledove takovej sportovnejsi nadech ze to ma ale to je tak nejak moje iluze_!:D .K tomu podvozku sem slysel ze by mel byt trosku snizeny o par cm ale fakt nvm_!Je to trebas blbost no_!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...