Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mike407 :Skus ich vytiahnut a skontroluj ci su neni vydute ( ten silikon). Mne strelil nejaky kondenzator v jednom , zostal oduty , nasledne sa don dostala voda a zhnil (v pribehu 2,3 tyzdnov). Otazka ake mas na nich cisla?

Odesláno

Myslíš sériová čísla těch senzorů? To bych se musel odpoledne podívat, vyndané jsem je neměl. Jinak dnes ráno těsně nad nulou a při zařazení zpátečky opět chybová hláška...

Odesláno

Jeden z těch dotčených senzorů jsem vytáhl a číslo je 0 263 003 0443. Silikon trochu nafouknutý je, ale jestli se tam dostala voda, to je těžké říct. To zjistím, až mi je vymění a já si ten starý rozeberu a prozkoumám. Je docela možné, že se tam ale opravdu něco dostalo a když se ochladí, tak to tam kondenzuje, protože odpoledne, když se oteplilo, už to zase fungovalo.

Odesláno

Dneska jsem do auta dával jednotku na origo couváky (dodělávám si origo park.asist) a povoloval přes dia. Všechno proběhlo hladce senzory makaj zobrazujou se na RT3 ted už je jen zaříznout do nárazníku..

Ale co je hlavní mam r.v. 2006 tudíž verzi do které se origo nemontovaly přední senzory. Doma má ještě jednu jednotku na parkáče a to z Citroenu C5 r.v. cca 2005-2007 a ta má výstup i na předky. Dal jsem ji tam (konektor na předek samozřejmě neosazen) zařadim zpátečku a chvilku v pohodě a pak chyba asisstentu koukám do DIA a závada všech předních senzorů. Ted je otázka kdybych je tam připojil jesli by to fungovalo? samozřejmě sadu senzorů doma navíc nemam a hlavně ani ten kabel. svazek.

Odesláno

Jen nevim jestli se to bude nějak samo aktivovat a hlavně je takový divný že jednotka od předků je vzadu, ale ta C5 ji má na stejnym místě jak 407:myslim

A je podezřelej ten konektor na ty předky vypadá totiž úplně stejně jak ten co do jednotky přivádí napájení a data což znamená že je cca 18pinovej narozdíl od toho co je na zadní ten je jen 6pin

Odesláno

Ted jsem na to koukal že je ta černá krasotinka na prodej nu což už je pozdě :D

No jsem rád že jsem tam ten zadek domontoval a celý mě to bez laku vyšlo na 2300,- to ty přední čidla zřejmě budou trošku jinačí :myslim

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahojte, mám taký problém. Včera som nechal auto zaparkované v podzemnej garáži nákupného centra, keď som sa vrátil, tak som našiel auto s rozbitým svetlom a oškretým nárazníkom ... pri náraze sa tiež presekla kabeláž k cúvacím senzorom, keď nárazník pritlačil o výstuhu ...

... hľadal som v serviceboxe číslo tej kabeláže, ale nič som nenašiel. Neviete náhodou niekto, aké to má číslo a koľko to asi stojí? Prípadne, odporúčali by ste mi ten zväzok káblov popájkovať?

:xvul a ešte jedna vec má trápi, od daného incidentu, nemôžem nastavovať výšku svetlometov ... poistka je v poriadku. Neviete čím by to mohlo byť? Nejaký skrat, ktorý nastal pri preseknutí káblov?

[upravil dne 1/8/13 11:22 od Balachar]

Odesláno

Tak nakoniec to bude konektor na tom koliesku pre manuálne nastavovanie vyšky. Vytiahol som ho a opat zapojil a svetla sa dali nastavovat ... a potom uz zas nie:-)

A pre zaujímavosť, ten kabel od RJ k senzorom stojí 148€ na SR.

Mám ešte jednu otázku ... keď budem pajkovať ten preseknutý zväzok káblov, tak tam sú 3 biele kábliky a 2 žlto-zelene ... je jedno, ktorý s ktorým dám dokopy a stačí, že bude rovnaká farba, alebo aj v tom je rozdiel?

Odesláno

Ale vůbec nemusíš být profík, nic na tom není. Odpoj si konektor od řídící jednotky a prosviť si drátky ať víš, na který kontakt vedou. Totéž uděláš z druhé strany od senzorů a podle schématu už vidíš jak to propojit. ;)

Odesláno
PSF2 by jsi neměl potřebovat, ta už vzadu je. U sensorů jsou také držáčky? Kabeláž od ŘJ k sensorům do nárazníku. Konektor k ŘJ.

chcem sa spytat ci nevie niekto a takejto sade aj pre P307SW ?

pripadne aj so zadnym naraznikom ?

dakujem za rady a odporucania :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...