Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes sem jel poprvé s kamošem v jeho nové 307sw 2,0hdi rok 2003 a při jízdě auto z ničeho nic přestalo jet a rozsvítila se kontrolka STOP, tak jsme zastavili a po delším hledání jsem našel že je odpojený kolínko od nafty,viz foto, nasadil jsem jej zpět a zkusili nastartovat a nic, po další chvilce jsme si všimli že došla nafta, tak jsme z blízké benzinky donesli naftu a auto nastartovali, ale chtěl jsem se zeptat jestli se ta hadička respektive kolínko musí koupit nová a nebo jestli to není tím že si s tím někdo hrál a jen to blbě nasadil, kamoš to auto má totiž teprve od pátku, dovezený z Německa.

A v návaznosti na toto se mu na displeji napsala hláška ANTIPOLUTION FAULT, což si myslím že je filtr Fap, má najeto 122tkm a fap se má měnit a nebo čistit při 120tkm, ale je divný že se mu to píše až teď, jelikož v překladu to zní něco o životním prostředí není možný že je to třeba tím že nafta vytekla ven??:myslim

post-0-14109611001086_thumb.jpg

Odesláno

Tohle je normál rychlospojka na naftové hadičky.....měl sem to u bývalky na filtru taky a na 407 to mám taky u pal.filtru....při každé výměně ty rychlospojky odpojím vytočím víko filtru a potom zase zpět nasadím....pořádně nacvaknout a měl by být pokoj

Odesláno

Tak díky moc, já se bál jestli není vadná, že by se musela vyměnit, prasklá ale není, to jsem se díval, a už s tím najel asi 70km a zatím v pohodě

Odesláno

A myslíš že s tou hláškou to může mít něco společnýho že vytekla ta nafta ven a nebo je to tím fitrem?? Objevila se totiž až po vytečení té nafty:myslim

Odesláno

po zmiznutí dané závady to skočí do přechodné či vzdálené závady a ničemu to v paměti závad nevadí, pokud mu ale nezůstala svítit diagnostika.....:myslim:myslim:myslim ale i ta by měla po několika startech zmiznoiut sama......

Odesláno

ale kamoš ho nechce dát pryč, jen vyměnit až bude potřeba, a to by měl když už má po 120tkm:myslim

jen ať mu můžu říct kolik si má nachystat:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...