Issbia Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 zdravím, mám takovej menší problém - zhasly mi budíky (jen podsvícení, najeté kilometry i kontrolky svítí ) a podsvícení ,,koleček,, na ovládání topení...vyměnila jsem pojistku, ale za 20 minut to zase zhaslo, teda ne že by mi vadilo, že v noci nevidim kolik jedu, ale to topení se docela blbě v noci ovládá bylo mi řečeno, že se někde kostří kabílek, jenže já nevim kde to mam zkoušet měřit a ani co mam naměřit mohl by jste mi někdo poradit? nebo jestli to může bejt něco jinýho??? díky za rady :papa Citovat
wooody Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 jak máš kolečko na stmívání světel tak vedle by měla bejt taková záslepka, tu když vindáš tak tam vedou dva kabílky a ty když rozpojíš tak nefunguje podsvícení palubky, je to příprava na to stmívací kolečko....... já měl jeden káblík povitaženej a taky to blblo..... a potom už jenom jít po kabelecj a hledat kde by to mohlo bejt Citovat
dolly1010 Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 áááá, tak k tomu je ta propojka Když jsem rozebíral palubku tak jsem si toho všim a vrtalo mi hlavou k čemu to může bejt Ale netroufnul jsem si to rozpojit \"naostro\". Tak teď už jsem chytřejší. A to je jako jen na stmívání palubky, jo? PS.: Nevíte, jestli jsou v celej palubce (budíky, panel topení, ...) stejný žárovky? Citovat
wooody Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 jj jsou na starým autě jsem je měnil.... jj stačí sehna ten potenciometr nebo co to je taký to kolečko a máš stmívání palubky Citovat
oni Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 jako kdybysi mela nejaky jiny auto, tak ti reknu,at das misto pojistky kus dratu a pak uvidis kde je chyba, pac od tam tud ti pujde kour, az seneco zacne skvarit, ale bejt tebou tak to vubec nezkousim...:D Citovat
Issbia Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 hned zítra to omrknu a dám vědět, zatim děkuju Citovat
P607Olda Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Místo pojistky dej upravenou pojistku, kde je zařazena žárovka např 12 V 21 W, anebo dokonce žárovka ze světel. Pak se pokus hýbat kabelovými svazky - až to chytne zkrat na kostru, tak se žárovka rozsvítí. Takhle to můžeš najít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.