Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jak najít kostřící se kabílek????

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, mám takovej menší problém - zhasly mi budíky (jen podsvícení, najeté kilometry i kontrolky svítí ) a podsvícení ,,koleček,, na ovládání topení...vyměnila jsem pojistku, ale za 20 minut to zase zhaslo, teda ne že by mi vadilo, že v noci nevidim kolik jedu, ale to topení se docela blbě v noci ovládá bylo mi řečeno, že se někde kostří kabílek, jenže já nevim kde to mam zkoušet měřit a ani co mam naměřit mohl by jste mi někdo poradit? nebo jestli to může bejt něco jinýho??? díky za rady :papa:papa

Odesláno

jak máš kolečko na stmívání světel tak vedle by měla bejt taková záslepka, tu když vindáš tak tam vedou dva kabílky a ty když rozpojíš tak nefunguje podsvícení palubky, je to příprava na to stmívací kolečko....... já měl jeden káblík povitaženej a taky to blblo..... a potom už jenom jít po kabelecj a hledat kde by to mohlo bejt

Odesláno

áááá, tak k tomu je ta propojka :) Když jsem rozebíral palubku tak jsem si toho všim a vrtalo mi hlavou k čemu to může bejt :) Ale netroufnul jsem si to rozpojit \"naostro\". Tak teď už jsem chytřejší.

A to je jako jen na stmívání palubky, jo?

PS.: Nevíte, jestli jsou v celej palubce (budíky, panel topení, ...) stejný žárovky?

Odesláno

jako kdybysi mela nejaky jiny auto, tak ti reknu,at das misto pojistky kus dratu a pak uvidis kde je chyba, pac od tam tud ti pujde kour, az seneco zacne skvarit, ale bejt tebou tak to vubec nezkousim...:D:D

Odesláno

Místo pojistky dej upravenou pojistku, kde je zařazena žárovka např 12 V 21 W, anebo dokonce žárovka ze světel.

Pak se pokus hýbat kabelovými svazky - až to chytne zkrat na kostru, tak se žárovka rozsvítí. Takhle to můžeš najít.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...