Jackman Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Zdravíčko, před 14dny jsem měl na heveru celej předek auta, měnil sem servoolej, tažkže se točilo s koly. Poté, co se auto sundalo dolů, žačal bouchat přední pravej tlumič, ale nikde neni oblitej ani vyteklej. Tedka, když sem sundal tu plastouvou pokličku v motorovym prostoru, zjistil sem, že je tam taková matka a ta je oproti druhej straně povolená. Zkoušel jsem zapěrovat s autem a opravu je asi povolená, protože se nadzvedne a pak sedne s tou ránou, která je slyšet při jízdě. Poradí mi někdo jak to opravit? Musí se to vyměnit nebo to stačí dotáhnout? A jak to dotáhnu? Když sem to zkoušel, tak se to protáčí a dole to chytnou jen tak nejde, protože se to protáčí jakoby pod pružinou. Všem předem díky za pomoc. Citovat
Fr3sh Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 vzduchovou pistoli...ta to dotahne aby se to neprotacelo...aspon by mela Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 měl by tam být imbus nebo torx--uprostřed té matice (na pístnici tlumiče) Citovat
Jackman Odesláno 16. listopad 2009 Autor Odesláno 16. listopad 2009 Takže dotaženo (toho imbusu sem si předtim nevšiml). A čim to, že se to takto povolilo? Dotahnul jsem to na fest, tak snad už to bude OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.