Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čauko. Vim že už o stěračich bylo napsany kde co, ale potřebuju vědět jestli je nožny dat na 306ku Break raminko zadniho stěrače s háčkem. Jestli to třeba nepasuje z nečeho jinyho. Dík

Odesláno

to s tím raminkem hceš chodit na ryby?:o...Ne vážně,jestli je otvor na raminku pro hřídel stejný,tak nevidím problém.Pokud máš na mysli háček-ohnutej konec o 360°.

Odesláno

keď chodievam do roboty, tak sem tam stretávam jeden break a ten má neorigo kovové, hranaté, ramienko na zadnom okne a podľa stieranca od stieraču aj stiera v tom rozsahu ako má. Ale z čoho to má tak to ani srnky netušia:myslim

Odesláno

Právě vubec netušim jestli by seděl ten tisicihran. Jestli je to všude stény, nebo má každé vyrobce jiné počet zubu... Dostal sem stěrače a na Break to nepasuje. Tak musim překopat raminko a vubec netušim z čeho by to mohlo pasovat. A klidně bych uvital o 2-3 centimetry kratši to raminko, ten stěrač mě vycházi že chytá fousek o plech nahoře.. :(

Odesláno

alebo na vrakovisku.

Inak z tej fabie som to aj ja videl. Myslím, že je to na zlatej 106 tuná z klubu. Tam by to mohlo pasovať aj na break čo sa týka dĺžky a je tam dokonca aj otvor na ostrekovač.

Odesláno

jj, ako píše Olda, daj tam to čo tam má byť. Ja som ti to pisol iba že aj taká možnosť tam je, ale použil by som ju ako najposlednejšiu alternatívu. Mne osobne sa páčia origo veci na aute a nie všelijaké domáce prisposobovance a kurvítka :D

Odesláno

Protože sem je dostal jako dárek. Bylo to od mé ženy k narozkám, tak to tam chci nějak dostat.. Uvidim co pude nebo nepude. Samo že nejak hrotit to nebudu....

[upravil dne 18.11.2009 stafflik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...