Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pískanie SERVA, či kladky?

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, chcem sa opýtať a zároveň získať info a radu. Pri nastartovaní mi píska servo, ked sa zohreje motor píska menej ale píska stále. Remeň som namydlil, no nepomohlo to, nastriekal som trosku oleja do loziska kladky trosku pomohlo ale piska to stale. Cehm to rozobrat a dat tam vela WD 40, pomoze to? Je to ta kladka alebo nieoc ine? Servo ide vsetko v poriadku.

Kolko moze stat taka kladka? dakujem pekne

Odesláno

Napiš co máš za motor a auto!pak ti to kdokoli najde a napíše cenu.Nejlepší dát auto do podpisu,pak se ti automaticky zobrazuje

[upravil dne 15.11.2009 EXI.60]

Odesláno

A co máš za auto, jakej motor a tak?

Většinou to dělá ložisko na napínací kladce. To ale neznamená, že to nemůže bejt servo.

áááá...byl jsem předběhnut :bacha:D

[upravil dne 15.11. 09 dolly1010]

Odesláno
Původně zaslal: EXI.60

Napiš co máš za motor a auto!pak ti to kdokoli najde a napíše cenu.Nejlepší dát auto do podpisu,pak se ti automaticky zobrazuje

[upravil dne 15.11.2009 EXI.60]

PEUGEOT 406 coupé 3,0 V6

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Co koupit novej řemen abys ho rovnou vyloučil?

mne sa zda ze ten zvuk ide od tej kladky

Guest servisman
Odesláno

sundal bych klínák a tím bych vyloučil zda to děla rozvodák či klínák neb drážkový řemen,mrkl bych na kladka či nejsou KO a pak i na řemen jak na tom je. Je to tu x krát popsané a opakovat se nemíním

Nehledě auto si dej do podpisu lépe se odpovídá,ale to už tu bylo psáno :aut

Odesláno
Původně zaslal: honza406

sundal bych klínák a tím bych vyloučil zda to děla rozvodák či klínák neb drážkový řemen,mrkl bych na kladka či nejsou KO a pak i na řemen jak na tom je. Je to tu x krát popsané a opakovat se nemíním

Nehledě auto si dej do podpisu lépe se odpovídá,ale to už tu bylo psáno :aut

okY :) rozvody su nove, klinak je novy..

Odesláno

Skontroluj ci nieje servo mimo osi s ostatnymi vecami, mne sa hriadel serva aj s remenicou posunul asi pol cm dovnutra, tym padom bol skrizeny remen a piskalo to. da sa to spoznat aj podla toho ze na kladke nieje remen presne v strede ale viac k jednemu kraju.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...