winco Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 máš krasne lasky .......... zavidim ti oby dve lasky Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Skoda toho predniho narazniku, jinak Coupe pekne. Me se ten cerny \"pruh\" libi. Asi by memu cervenemu Coupe neslusel, ale v kombinaci stribrna/cerna to vypada hodne dobre. Mozna mohl pokracovat i na zadi auta, mozna. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 ja si nemuzu pomoc ale me se to auto fakt libi !!:super Citovat
Sion Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 Tak jsem myslel že stříbrnou na coupé nééé, ale když koukám na tohle, tak měním názor :-) když je pěkně upravená tak ano. ale je to tou černou střechou, ta se mi líbí hodně a tmavé zadní světla tomu pomáhají. Přidám se k většině, že ten pruh na kapotě ne. Ubírá na eleganci samotného auta, ale naopak přidá sportovnější vzhled a o to ti asi šlo ... a nedá se nepochválit motor.. ten je luxusní. hlavně ta černá perleť na víku je originální... Citovat
MCabman Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 mne sa tiež ten predný nárazník nepáči ... sú aj krajšie nárazníky Citovat
Guest NiKi406 Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Ak by ste vedeli o niekom , prípadne predávali kožený INTERIER komplet s tapacirmi, mám záujem ... ale aby bol vo velmi dobrom stave. Ostatne po telefone ďakujem emal *email a telefon na prani clena smazany* INÁC AKY MATE NAZOR na Lambo DVERE na peugeot 406 coupe? Citovat
chechet Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 INÁC AKY MATE NAZOR na Lambo DVERE na peugeot 406 coupe? nebrat. Citovat
Y2K Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Tiez som dakedy nad tym premyslal...ale som rad ze ma to preslo Citovat
BrankoKK Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 Niki, nemal si to coupe prednedavnom nahodou na predaj? si si to rozmyslel? Citovat
mindwipe Odesláno 18. listopad 2010 Odesláno 18. listopad 2010 minule som ta stretol na zimnej, si vychadzal akurat z nejakeho parkoviska tam pri ceste.. inac dost casto ta vidam pred optimou na parkovisku.. Citovat
Guest NiKi406 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 Niki, nemal si to coupe prednedavnom nahodou na predaj? si si to rozmyslel? ano mla som na predaj, lebo som potreboval dzip MLko nakolko sa mi narodila dcerka a potrebujem 5dverove auticko... ale uz som to poriesil inak a ostane mi moje coupečko a na buduci rok zaciatkom chcem kupit FREELANDER TD4 ... nakolko s peugeotikom nejazdim v zime. Citovat
Guest NiKi406 Odesláno 19. listopad 2010 Odesláno 19. listopad 2010 minule som ta stretol na zimnej, si vychadzal akurat z nejakeho parkoviska tam pri ceste.. inac dost casto ta vidam pred optimou na parkovisku.. no tam som často kavicky a tak Citovat
Guest NiKi406 Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 [upravil dne 15/12/10 21:30 NiKi406] Citovat
Tomazy Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 fotka skresluje alebo mas v predu uplne tmave folie na sklach? co na to fizli nezastavuju ta Citovat
313Mihal313 Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Nádherny kupacik prijal by som taky:aut a to lakovanie strieborna+cierna nemy chybu:papa Citovat
dusko201 Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Původně zaslal: Tomazy Původně zaslal: NiKi406 Ja mam tiez tieto elektrony v titan prevedeni ale az tak sa mi nelesknu Co si ich dal pochromovat ?? Ak ano kde a kolko ta to stalo ?? Vopred diky za info. sú to leštené kolesá a dával som ich preleštiť a je na nich jemný film špeciálnej pasty ... dokopy ta to vyjde okolo 200eur + pasta na 4použitia 8eur.. co vydrzi cca mesiac... treba sa oto starat ale efekt je krasny a aku pastu na to pouzivas napis znacku ???JIK MOC PEKNY TO MAS :super az na tu cernu ta mi tam nesedii Citovat
Guest NiKi406 Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Původně zaslal: Tomazy Původně zaslal: NiKi406 Ja mam tiez tieto elektrony v titan prevedeni ale az tak sa mi nelesknu Co si ich dal pochromovat ?? Ak ano kde a kolko ta to stalo ?? Vopred diky za info. sú to leštené kolesá a dával som ich preleštiť a je na nich jemný film špeciálnej pasty ... dokopy ta to vyjde okolo 200eur + pasta na 4použitia 8eur.. co vydrzi cca mesiac... treba sa oto starat ale efekt je krasny a aku pastu na to pouzivas napis znacku ???JIK MOC PEKNY TO MAS :super az na tu cernu ta mi tam nesedii pasta sa volá LANGSAN, je z Nemecka a je ťažko ju zohnať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.