Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Môj cukríček 3,0 V6 coupé Pininfarina

Recommended Posts

• O 4 týdny později...
Guest dreamtalks
Odesláno

Skoda toho predniho narazniku, jinak Coupe pekne. Me se ten cerny \"pruh\" libi. Asi by memu cervenemu Coupe neslusel, ale v kombinaci stribrna/cerna to vypada hodne dobre. Mozna mohl pokracovat i na zadi auta, mozna.

Odesláno

Tak jsem myslel že stříbrnou na coupé nééé, ale když koukám na tohle, tak měním názor :-) když je pěkně upravená tak ano. ale je to tou černou střechou, ta se mi líbí hodně a tmavé zadní světla tomu pomáhají. Přidám se k většině, že ten pruh na kapotě ne. Ubírá na eleganci samotného auta, ale naopak přidá sportovnější vzhled a o to ti asi šlo :) ... a nedá se nepochválit motor.. ten je luxusní. hlavně ta černá perleť na víku je originální...

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ak by ste vedeli o niekom , prípadne predávali kožený INTERIER komplet s tapacirmi, mám záujem ... ale aby bol vo velmi dobrom stave. Ostatne po telefone :) ďakujem emal *email a telefon na prani clena smazany* INÁC AKY MATE NAZOR na Lambo DVERE na peugeot 406 coupe?

Odesláno
Niki, nemal si to coupe prednedavnom nahodou na predaj? si si to rozmyslel?:)

ano mla som na predaj, lebo som potreboval dzip MLko nakolko sa mi narodila dcerka a potrebujem 5dverove auticko... ale uz som to poriesil inak a ostane mi moje coupečko a na buduci rok zaciatkom chcem kupit FREELANDER TD4 ... nakolko s peugeotikom nejazdim v zime.

Odesláno
minule som ta stretol na zimnej, si vychadzal akurat z nejakeho parkoviska tam pri ceste.. inac dost casto ta vidam pred optimou na parkovisku.. :)

no tam som často :) kavicky a tak :D

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Tomazy

Původně zaslal: NiKi406

OEnRi.jpg

Ja mam tiez tieto elektrony v titan prevedeni ale az tak sa mi nelesknu

Co si ich dal pochromovat ?? Ak ano kde a kolko ta to stalo ?? Vopred diky za info.

sú to leštené kolesá a dával som ich preleštiť a je na nich jemný film špeciálnej pasty ... dokopy ta to vyjde okolo 200eur + pasta na 4použitia 8eur.. co vydrzi cca mesiac... treba sa oto starat ale efekt je krasny

a aku pastu na to pouzivas napis znacku ???JIK MOC PEKNY TO MAS :super:super az na tu cernu ta mi tam nesedii

Odesláno
Původně zaslal: Tomazy

Původně zaslal: NiKi406

OEnRi.jpg

Ja mam tiez tieto elektrony v titan prevedeni ale az tak sa mi nelesknu

Co si ich dal pochromovat ?? Ak ano kde a kolko ta to stalo ?? Vopred diky za info.

sú to leštené kolesá a dával som ich preleštiť a je na nich jemný film špeciálnej pasty ... dokopy ta to vyjde okolo 200eur + pasta na 4použitia 8eur.. co vydrzi cca mesiac... treba sa oto starat ale efekt je krasny

a aku pastu na to pouzivas napis znacku ???JIK MOC PEKNY TO MAS :super:super az na tu cernu ta mi tam nesedii

pasta sa volá LANGSAN, je z Nemecka a je ťažko ju zohnať

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...