Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Môj cukríček 3,0 V6 coupé Pininfarina

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: NiKi406

Původně zaslal: Y2K

Mal som na mysli ze motor je 140kW :papa

Samozrejme vyzera super :super

Motor nemá 140kW :) alee otom potom :super

No a firmu, ano ale zoberu ti za to minimalne 200-400eur..lebo za styri kolesa beru 700eur a to je vela. Mne povedali v KE cenu 330eur... takze preto som sa do toho pustil sam :) A ano je striekaný kryt čierna perleť.

[upravil dne 21/1/10 NiKi406]

a tebe sa nechce piglovat este jednu v6???

Guest NiKi406
Odesláno

Tak ale je to NEPRETRZITA ROBOTA vkuse na 2dni.. cca 24hod vkuse..

tak vies neviem no ako by sme sa dohodli.. Je stym velmi velka j...a :D

KOŽENÉ SEDAČKY CHCEM :super nejaké rady? v Anglicku som našiel, ale neda sa poslat na dobierku...

• O 1 měsíc později...
Guest NiKi406
Odesláno

WINTER EDITION :) aj ked som celu zimu na auticku nejazdil, chcel som vidiet ako sa sprava na snehu, ked bol cerstvy sneh bez nasolenych ciest :)

TsX5bcJ.jpg

TsX5dHS.jpg

TsX5gc0.jpg

TsX5iH9.jpg

TsX5lbi.jpg

Guest NiKi406
Odesláno
Původně zaslal: Grlik

Ve světlech míáš xenony?

yoo 6000K

Guest NiKi406
Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Je možný že jsem tě potkal v pondělí v Brně kousek od Mendláku? :) Úplně stejnou 406 se stejnejma nárazníkama jsem míjel.

Niee ja ju mám v gáraži :) a som zo SK

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Je možný že jsem tě potkal v pondělí v Brně kousek od Mendláku? :) Úplně stejnou 406 se stejnejma nárazníkama jsem míjel.

Ta tam jezdí,minule stála kousek od Tišnova....taky jsem přemýšlel kde jsem jí viděl:D

Jinak pěkné Coupé:super Jen ta kapota není můj šálek kávy...

Odesláno

No coupe je to pěkné, to je pravda kapotu mám řešenou stejně i se střechou jenom to mám folii na Saxu, ještě se chci zeptat v jakých délkách máš ty flat stěrače a jak jsi snima spokojený?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

OEnRi.jpg

Ja mam tiez tieto elektrony v titan prevedeni ale az tak sa mi nelesknu

Co si ich dal pochromovat ?? Ak ano kde a kolko ta to stalo ?? Vopred diky za info.

Odesláno

super kara ja sa pridam kapota sa my moc nepači hlavne ak tak celu kapotu + strechu a to potom už aj vráta kufra inak kolesa krasne to sa my pači a hlavne ti držim palec aby sa ti podarilo zohnat tu kožu dointerieru to bude pecka :potlesk

Guest NiKi406
Odesláno
Původně zaslal: Tomazy

OEnRi.jpg

Ja mam tiez tieto elektrony v titan prevedeni ale az tak sa mi nelesknu

Co si ich dal pochromovat ?? Ak ano kde a kolko ta to stalo ?? Vopred diky za info.

sú to leštené kolesá a dával som ich preleštiť a je na nich jemný film špeciálnej pasty ... dokopy ta to vyjde okolo 200eur + pasta na 4použitia 8eur.. co vydrzi cca mesiac... treba sa oto starat ale efekt je krasny

Guest NiKi406
Odesláno
Původně zaslal: kalio306

super kara ja sa pridam kapota sa my moc nepači hlavne ak tak celu kapotu + strechu a to potom už aj vráta kufra inak kolesa krasne to sa my pači a hlavne ti držim palec aby sa ti podarilo zohnat tu kožu dointerieru to bude pecka :potlesk

tu kožu zháňam, aj som ju našiel v UK ale treba ist po ňu lebo poštou to nechce poslať :( ale hladam dalej.. keby ste o niecom vedeli tak mi dajte vediet.. ale chcem aby bola vo velmi dobrom stave...

diky :)

a s tou kapotou.. velmi dlho som premyslal ako to urobit... ale je to do stratena robene airbrushou tie konce... ono kazdemu sa paci nieco ine :)

ďakujem za komenty :)

[upravil dne 5/4/10 NiKi406]

Odesláno

ahoj skus pouvazovat ci nenastriekas aj zadny kufor do cierna,vies ked mas kapotu,strechu,tak aj zadny kufor by sa hodil,by bol vrch cierny a boky strieborne.ovsem moj nazor.necham to na tebe :)

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...