Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja som menil a daval som Iridiove co idu na Mini S JCW. Mali by byt podstatne odolnejsie ako seria. Jediny vyrobca od ktoreho su dostat, lebo su specialne na tento motor a maju ich aj v Peugeote a aj v Mini je NGK. To je aspon u motoru THP. Je dost mozne ze na tom budes podobne. Originalne NGK co tam mas su urcite dobre.

Odesláno

To su seriove, ja som daval ILZKBR7A-8G. To su odolnejsie co sa davaju do MINI S JCW. Ty na neupravenom aute to vobec nemusis riesit a kludne mozes dat original. Svieckami nic nedocielis si myslim.

Odesláno

Pokud tam budeš upravovat motor tak kup nějaké studenější(větší odtrh svíček), protože pokud máš větší tlak turba, tak se míň studenější svíčky budou zanášet.

Odesláno
Původně zaslal: 207James

Pokud tam budeš upravovat motor tak kup nějaké studenější(větší odtrh svíček), protože pokud máš větší tlak turba, tak se míň studenější svíčky budou zanášet.

Sorry, ale odtrh a tepelná hodnota sú dve úplne odlišné veci. Odtrh je vzdialenosť elektród a tepelná hodnota je označenie teploty kedy sviečka má samočistiacu schopnosť. Konštrukčný rozdiel medzi studenou a teplou sviečkou je v dĺžke špičky stredového kontaktu. Vzdialenosť od kontaktu po miesto kde sa špička opiera o obal.

• O 1 rok později...
Odesláno

Potřebuji vyměnit svíčky mám benzin 1,4 díval jsem se do příručky, ale nic moc užitečného jsem nenašel, jaké svíčky tedy koupit může někdo poradit? Měl jsem tam zatím originální, ale auto mi jede jen na dva válce a doufám že to bude jen svíčkama.

Odesláno

jestli mas vti motor tak bacha neni tam obyčejny svičkovy klíč ale spešl tušim dvanactihran 14tka ,kup NKG svíčky , musiš sundat plastovy kryt u hrdla plneni oleje pak odpojit kabely od civek , civky vyrvat smer nahoru , jde to blbe , a pak samotne svicky . jo muze to byt svickama ,meni se po 60tkm ale dost odchazeli i civky , v peu 1200 za jednu.

• O 3 týdny později...
Odesláno
Diky zitra to vezu do neautorizovanyho servisu kde mi delaj tento zakladni servis bude to asi lepsi kdyz s tim nemam zkusenosti abych se v tom vrtal sam.

Ako dopadol servis, bola chyba vo svieckach?

Odesláno

Sobol: jestli ti dělá motor, tak ať doporučí i svíčky, není to taková sranda, jestli to bude ladit (jako že by určitě měl), tak bude měnit i svíčky... a jestli to naladí se sériovýma, tak bych do toho tím tuplem nesahal...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...