Sobol Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 už někdo někdy měnil? případně za jaké? nebo někdo zkušený by neporadil co do motoru 1,6 16V VTI 88KW? Citovat
pretekar Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Ja som menil a daval som Iridiove co idu na Mini S JCW. Mali by byt podstatne odolnejsie ako seria. Jediny vyrobca od ktoreho su dostat, lebo su specialne na tento motor a maju ich aj v Peugeote a aj v Mini je NGK. To je aspon u motoru THP. Je dost mozne ze na tom budes podobne. Originalne NGK co tam mas su urcite dobre. Citovat
Sobol Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 mohl by jsi napsat typ? věřím že ty co tam dávají jsou dobré .. chtěl jsem spíše nějaké lepší výkonnostně.. jde tady o tyto? http://www.cz.motofocus.eu/novinky,5419,nove-svicky-ngk-pro-aftermarketovy-trh-.html typ NGK PLZKBR7A-G Citovat
pretekar Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 To su seriove, ja som daval ILZKBR7A-8G. To su odolnejsie co sa davaju do MINI S JCW. Ty na neupravenom aute to vobec nemusis riesit a kludne mozes dat original. Svieckami nic nedocielis si myslim. Citovat
Sobol Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 no právě že upravený motor bude, airintake, cooler vačka, hlava.. tak i svíčky by mohly být lepší.. Citovat
pretekar Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 A kde resp. komu budes davat robit veci ako hlava, vacky??? Citovat
Sobol Odesláno 16. listopad 2009 Autor Odesláno 16. listopad 2009 mám známého co jezdil závody do vrchu...momentálně vlastní servis a opravuje auta, pro tyhle věci má cit a zapálenost.. Citovat
pretekar Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 To hej ale myslel som, ze kto ti upravi samotnu hlavu, kde zozenies vacky atd...Lebo by ma to celkom zaujimalo Citovat
Sobol Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 říkal mi že se o to nemám starat že si to vezme do parády..hlavu snížit myslím není takový problém Citovat
207James Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Pokud tam budeš upravovat motor tak kup nějaké studenější(větší odtrh svíček), protože pokud máš větší tlak turba, tak se míň studenější svíčky budou zanášet. Citovat
pastorek Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: 207James Pokud tam budeš upravovat motor tak kup nějaké studenější(větší odtrh svíček), protože pokud máš větší tlak turba, tak se míň studenější svíčky budou zanášet. Sorry, ale odtrh a tepelná hodnota sú dve úplne odlišné veci. Odtrh je vzdialenosť elektród a tepelná hodnota je označenie teploty kedy sviečka má samočistiacu schopnosť. Konštrukčný rozdiel medzi studenou a teplou sviečkou je v dĺžke špičky stredového kontaktu. Vzdialenosť od kontaktu po miesto kde sa špička opiera o obal. Citovat
jiri.stavaric Odesláno 15. prosinec 2010 Odesláno 15. prosinec 2010 Potřebuji vyměnit svíčky mám benzin 1,4 díval jsem se do příručky, ale nic moc užitečného jsem nenašel, jaké svíčky tedy koupit může někdo poradit? Měl jsem tam zatím originální, ale auto mi jede jen na dva válce a doufám že to bude jen svíčkama. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 jestli mas vti motor tak bacha neni tam obyčejny svičkovy klíč ale spešl tušim dvanactihran 14tka ,kup NKG svíčky , musiš sundat plastovy kryt u hrdla plneni oleje pak odpojit kabely od civek , civky vyrvat smer nahoru , jde to blbe , a pak samotne svicky . jo muze to byt svickama ,meni se po 60tkm ale dost odchazeli i civky , v peu 1200 za jednu. Citovat
jiri.stavaric Odesláno 16. prosinec 2010 Odesláno 16. prosinec 2010 Diky zitra to vezu do neautorizovanyho servisu kde mi delaj tento zakladni servis bude to asi lepsi kdyz s tim nemam zkusenosti abych se v tom vrtal sam. Citovat
Domino_B Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Diky zitra to vezu do neautorizovanyho servisu kde mi delaj tento zakladni servis bude to asi lepsi kdyz s tim nemam zkusenosti abych se v tom vrtal sam. Ako dopadol servis, bola chyba vo svieckach? Citovat
Pata Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Sobol: jestli ti dělá motor, tak ať doporučí i svíčky, není to taková sranda, jestli to bude ladit (jako že by určitě měl), tak bude měnit i svíčky... a jestli to naladí se sériovýma, tak bych do toho tím tuplem nesahal... Citovat
207lemans Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 To hej ale myslel som, ze kto ti upravi samotnu hlavu, kde zozenies vacky atd...Lebo by ma to celkom zaujimalo tak to aj mňa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.