Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosimvas neviete mi niekto poradit v com moze byt problem z tymi mp3?? po nastartovani sa mi nespustia tam kde skoncili ale zacnu hrat od zaciatku pesnicky ale pesnicku ktoru hral si pameta len ide vzdy od zaciatku. pri pocuvani dlhych setov je to neprijemne. tiez sa mi neda pretacat. mam 407 velky displ.

[upravil dne 15/11/09 marekxy]

[upravil dne 15/11/09 marekxy]

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

to je normální stav a jiné to nebude, s tím se smiř! Posouvat to jde jen u hudebních CD (né ve formátu mp3).

skor mi ide o to hranie skladby od zaciatku. v nastaveniach som nic take nenasiel . asi to skor bude chyba radia. nevie to niekto vyriesit?

• O 2 týdny později...
Odesláno

asi si kupim nahradu za cd menic na usb a pam. karty a bude pokoj. mate s tym niekto skusenosti? nasiel som nejake zhruba po 120 euro. ibaze sa mi koli tomu nechce vybrat radio tak to budem musiet mat v kufri. asi by s tym bolo vela prace napichnut to priamo na radio.

Odesláno

Na modeli čo mám ja (2008) bol konektor i s káblami nachystaný . Strihol som ho a napojil konektory do odkladacej skrinky. Keď bude čas povolim vstupy cez diagnostiku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...