Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já sem teda píchl před týdnem během jednoho týdne 2x :D ale než abych čekal kdy od nich někdo přijede tak sem si to přehodil sám, je to jen marketingový trh, chtěl bych někoho vidět jak čeká 2 hodiny než přijedou:D

Odesláno

nemyslím si že je dražší, před 3 měsícama sem si dělal nový povko a AXA mě vycházela nejmíň, 4200.- ale nakonec sem skončil u Kooperativy která mě vychází na 5200.-

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

nemyslím si že je dražší, před 3 měsícama sem si dělal nový povko a AXA mě vycházela nejmíň, 4200.- ale nakonec sem skončil u Kooperativy která mě vychází na 5200.-

na SK je pre mna axa jedna z najdrahsich

Odesláno

určitě taky záleží jestli seš z města, kolik měsíců máš bezeškody apodobně, mě vycházela jako 2 nejlevnější, Kooperativa mě vycházela na 7200.- ale povko mě uzavřel kamoš a dal mě slevu 2000.- :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

No ja mam auto tiez poistene v AXE, cena dobra, nemozem sa stazovat...spolocnost ktoru na SVK trhu povazujem za megazdieracov je Kooperativa:bacha

... a ci naozaj pridu a vymenia mi gumu, odtiahnu auto ci doplnia benzin to neviem, ale dufam ze to nebudem musiet zistovat:nevim

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No ja mam auto tiez poistene v AXE, cena dobra, nemozem sa stazovat...spolocnost ktoru na SVK trhu povazujem za megazdieracov je Kooperativa:bacha

... a ci naozaj pridu a vymenia mi gumu, odtiahnu auto ci doplnia benzin to neviem, ale dufam ze to nebudem musiet zistovat:nevim

:potlesk ja tež jsem spokojeny a mam platit 4300kč

[upravil dne 15/12/09 3jajanek]

Odesláno

Slavia 3900Kč ročně (2.2Hdi), jen k té AXE poslouchejte tu reklamu dobře.Schválně jestli na to někdo přijde :o

a četl jsem někde něco špatného na slavii (nějaké doplatky při bouračce či co),mám se něčeho obávat,nebo raději přejít?

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Qcko

tiez som mal auto poistene pre rok 2009 v AXE za cenovku 3900 Sk (najnizsia mozna!), na rok 2010 idem do komunalnej, cenovka rovnaka a + v cene poistenie proti živelnym pohromam a poistenie zdravia posadky:roker:D:bacha

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ja som minulý týždeň robil poistky.Havarijnú mám v AXE a chcel som aj zákonnú, lebo som ju tam mal a vyšlo by ma to trojnásobne drahšie.Predtým asi 180€ ročne a teraz po novom od apríla asi 500alebo tak nejak. Len ma mrzí že mi auto ohodnotili iba na 5000€:grr

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mám též s bráchou AXU pojištění podle Kw motoru ne podle kubatury a letos se všema bonusama včetně připojištění všech skel mě stálo povko 4520 kč ! U skel je spoluúčast 10 nebo 20 %,ale zase je to na všechny skla,za což mi bratr jen děkuje,neboť na jeho Oplu Sintra už má druhé zadní sklo..... ,které by jinak cáloval ve full takhle jen pár kaček a je to,jinak co se týče plnění,když luplo čelní sklo,tak v servise bez řečí vyměnili ,vyplnil jsem pár lupenů a vše bez problémů !

[upravil dne 15/6/10 Burisek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...