Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čaute.

Nesvieti mi ľavá parkovačka a žiarovka to nie je.

Nevie mi niekto poradiť kde je problém? Možu to byť poistky?

Ak nie kadial ide kablovačla ku zadným svetlám?

Dikes.:myslim

Odesláno

Všetko som skontroloval a zistil som že problem je niekde inde.

Bud mi svieti ľavá parkovačka a pravá hmlovka alebo keď vymením plošáky zo žiarovkami tak svieti pravá parkovačka a ľavá hmlovka.

Tak mi dačo poradte bo sa z toho neviem vysomariť.

Odesláno

Svietia dve.Podľa toho čo som skúšal tak tá ista žiarovka je pre hmlovky aj pre parkovačky.Takže ked zapnem hmlovky aj parkovačky tak svietia jedna na jednej strane a druha na druhej.Vyzera to tak že by stačilo v konektore prepojiť dva piny a bude to svietiť len neviem či tak može byť.

Odesláno

To je Ok.Premeriaval som.

Ja si myslim že medzi pravím a ľavím svetlom je kábel a ten je prerušený.

A tym pádom ak zapnem parkovačky svieti ľavá ale nedostane sa to na pravú.A keď zapnem hmlovky štava príde na pravú ale už nie na ľavú.Len tak si to viem vysvetliť.

Odesláno

Hladaj chybu v kostre, 99% takýchto závad je kostra, ak to doteraz svietilo normálne tak v konektoroch nič prehadzovať netreba. Ak nie je dobre ukostrenie berie si to kostru cez ostatné žiarovky a spotrebiče a potom to vyzerá fakt na veľkú záhadu ale je to len kostra...:)

Odesláno
Původně zaslal: cappo2

Nie je to nahodou tak že 307SW má len jednu parkovačku a jednu hmlovku?

Podla toho čo hovorí kamarát tak to tak je.

Tak ako hmlovky tak i parkovačky musia byť v páre. Svietiť môže iba jedna ak je funcia prisvecovania zákrut.

Určite nemôže byť parkovačka zhodná s hmlovkou. Sú to výkonovo úplne odlišné žiarovky. Ak to vzniklo bez zásahu do elektrických vodičov tak nájdi elektrikára ktorý vie o čom to je. V princípe to vyzerá na zlú kostru.

[upravil dne 18/11/09 pastorek]

[upravil dne 18/11/09 pastorek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...