cappo2 Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Čaute. Nesvieti mi ľavá parkovačka a žiarovka to nie je. Nevie mi niekto poradiť kde je problém? Možu to byť poistky? Ak nie kadial ide kablovačla ku zadným svetlám? Dikes. Citovat
AnotherOne Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Kontroloval si žiarovku len vizuálne alebo si skúsil dať novú (z druhej strany)? Keď ti ostatné žiarovky v svetle svietia skontroluj konektor na svetle. Citovat
cappo2 Odesláno 14. listopad 2009 Autor Odesláno 14. listopad 2009 Daval som novú.To by bola velká náhoda aby aj nová nesvietila. Citovat
pastorek Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Tak ešte skontroluj konektory. Citovat
cappo2 Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Všetko som skontroloval a zistil som že problem je niekde inde. Bud mi svieti ľavá parkovačka a pravá hmlovka alebo keď vymením plošáky zo žiarovkami tak svieti pravá parkovačka a ľavá hmlovka. Tak mi dačo poradte bo sa z toho neviem vysomariť. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Začalo ti to robiť samo? Vyzerá ako prehodené káble v konektore. Citovat
cappo2 Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 začalo to samo robiť. Ale prečo svieti buď jedna strana alebo druhá? Citovat
AnotherOne Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 No chápem to tak, že ti svietia obe strany, ale na jednej parkovačka a na druhej hmlovka. Citovat
cappo2 Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Presne tak. Vyzera to tak ako keby na jednú stranu bol prívod napajania parkovačky na druhú hmlovky a nie su medzi sebou prepojené. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 A keď zapneš parkovačky a aj hmlovky svietia všetky štyri? Brzdy a cúvacie svietia dobre? Citovat
cappo2 Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Svietia dve.Podľa toho čo som skúšal tak tá ista žiarovka je pre hmlovky aj pre parkovačky.Takže ked zapnem hmlovky aj parkovačky tak svietia jedna na jednej strane a druha na druhej.Vyzera to tak že by stačilo v konektore prepojiť dva piny a bude to svietiť len neviem či tak može byť. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Nič neprehadzuj keď to predtým bolo tak. Skontroluj ukostrenie svetiel. Citovat
cappo2 Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 To je Ok.Premeriaval som. Ja si myslim že medzi pravím a ľavím svetlom je kábel a ten je prerušený. A tym pádom ak zapnem parkovačky svieti ľavá ale nedostane sa to na pravú.A keď zapnem hmlovky štava príde na pravú ale už nie na ľavú.Len tak si to viem vysvetliť. Citovat
jarson Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Hladaj chybu v kostre, 99% takýchto závad je kostra, ak to doteraz svietilo normálne tak v konektoroch nič prehadzovať netreba. Ak nie je dobre ukostrenie berie si to kostru cez ostatné žiarovky a spotrebiče a potom to vyzerá fakt na veľkú záhadu ale je to len kostra... Citovat
cappo2 Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 Nie je to nahodou tak že 307SW má len jednu parkovačku a jednu hmlovku? Podla toho čo hovorí kamarát tak to tak je. Citovat
AnotherOne Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Parkovačky resp. obrysové svetlá MUSIA byť dve. Hmlovka môže byť len jadna. Citovat
pastorek Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: cappo2 Nie je to nahodou tak že 307SW má len jednu parkovačku a jednu hmlovku? Podla toho čo hovorí kamarát tak to tak je. Tak ako hmlovky tak i parkovačky musia byť v páre. Svietiť môže iba jedna ak je funcia prisvecovania zákrut. Určite nemôže byť parkovačka zhodná s hmlovkou. Sú to výkonovo úplne odlišné žiarovky. Ak to vzniklo bez zásahu do elektrických vodičov tak nájdi elektrikára ktorý vie o čom to je. V princípe to vyzerá na zlú kostru. [upravil dne 18/11/09 pastorek] [upravil dne 18/11/09 pastorek] Citovat
AnotherOne Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 pastorek: zadná hmlovka môže byť len jedna. Niekedy je to skombinavané s cúvačkou - na jednej strane hmlovka na druhej cúvačka. Citovat
pastorek Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Bavíme sa o predných alebo zadných? Teraz som to zbadal že sa bavíte o zadných. Tam môže byť hmlovka iba jedna a i býva. [upravil dne 18/11/09 pastorek] Citovat
AnotherOne Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 V prvom príspevku sa pýta na káblovanie ku zadným svetlám, predpokladal som preto, že ide o zadné. No a hľadať parkovačky v predných hmlovkách to by chcelo fakt experta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.