Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes mi vypisalo tuto hlasku, stalo sa to vtedy, ked som s autom zastavil, neviem ci si nieco robil s plynovým pedalom, lebo som stal trosku v kopci a cakal som kym sa otvori brána. No proste mi zhasol motor a tato hlaska sa objavila na displeji medzi budikmy.

Stalo sa to uz niekoumu. Bola to len nahoda, mam sa obavat nejakej poruchy???

Odesláno

Prave rozmysla, raz ma smýkalo v blate a v tedy mi zapinalo ESP, nemohol som vycuvat, lebo to moc smykalo. Ja som sa snazil hrat s plynom)myslim ze to ta stara skola z aut bez ESP .-) ) a tiez mi auto skapalo.

A teraz sa mi tiez zda, ked som stal v tom miernom kopceku, kým sa otvorí brana, ze som s hral so spojkou a plynom. No neviem ci mi prave preto skapal motor, a vobec neviem preco vypisalo hlasku chyba ESP.

Ked nastartujem tak tu hlasku nevypise, aj ked dam kontrolu auta, tak je v setko ok.

Potom som presiel cca 30km a nic, ale asi preto, ked ESP nezaplo

Odesláno

Pamatuju se,že když jsem měl auto krátce a při rozjezdu mi chcípnul motor,problikla mi tahle hláška taky.Od tý doby jsem najel 25.000km a už se to neozvalo.Myslím,že když motor zhasne takhle,tak se ta hláška ukáže,ale po tom,proč to tak je jsem nepátral.

Odesláno

A nemyslíš pouze blikání ESP ???? to když mi třeba proklouznou kola při prudším rozjezdu a aktivuji ESP,ASR tak mi to taky blikne.....to je jen informativní....pokud bys měl poruchu ESP tak by ten symbol byl přeškrklý

Odesláno

Moze to robit ak mas zodrate brzdove platnicky- to bol moj pripad, po vymene pokoj. Ale stalo sa my to raz ked som nabehol do jamy a cca po 100 metroch chyba esp. po nastartovani to bol zas v poriadku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...