Brandy20 Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Dnes mi vypisalo tuto hlasku, stalo sa to vtedy, ked som s autom zastavil, neviem ci si nieco robil s plynovým pedalom, lebo som stal trosku v kopci a cakal som kym sa otvori brána. No proste mi zhasol motor a tato hlaska sa objavila na displeji medzi budikmy. Stalo sa to uz niekoumu. Bola to len nahoda, mam sa obavat nejakej poruchy??? Citovat
Přema Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 ESP by nemělo mít s motorem nic společného.....to hlídá prokluz kol,ABS, smyk...ale proč motor? Citovat
Brandy20 Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 Prave rozmysla, raz ma smýkalo v blate a v tedy mi zapinalo ESP, nemohol som vycuvat, lebo to moc smykalo. Ja som sa snazil hrat s plynom)myslim ze to ta stara skola z aut bez ESP .-) ) a tiez mi auto skapalo. A teraz sa mi tiez zda, ked som stal v tom miernom kopceku, kým sa otvorí brana, ze som s hral so spojkou a plynom. No neviem ci mi prave preto skapal motor, a vobec neviem preco vypisalo hlasku chyba ESP. Ked nastartujem tak tu hlasku nevypise, aj ked dam kontrolu auta, tak je v setko ok. Potom som presiel cca 30km a nic, ale asi preto, ked ESP nezaplo Citovat
HonzaZ Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Asi bych to zatím neřešil, dokud se to nerozsvítí trvale. Citovat
pkr Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Pamatuju se,že když jsem měl auto krátce a při rozjezdu mi chcípnul motor,problikla mi tahle hláška taky.Od tý doby jsem najel 25.000km a už se to neozvalo.Myslím,že když motor zhasne takhle,tak se ta hláška ukáže,ale po tom,proč to tak je jsem nepátral. Citovat
Přema Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 A nemyslíš pouze blikání ESP ???? to když mi třeba proklouznou kola při prudším rozjezdu a aktivuji ESP,ASR tak mi to taky blikne.....to je jen informativní....pokud bys měl poruchu ESP tak by ten symbol byl přeškrklý Citovat
Brandy20 Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 Nie toto bolo preskrnute a pod tym chyba ESP. Ked mi raz presmykovalo jedno koleso na trave, tak napisalo len ESP a ten znak Citovat
Přema Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Aha...tak to jo.....mě taky sem tam bliklo esp chyba a do měsíce sem měnil čidlo na kole Citovat
Brandy20 Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 No ked to bud len cidlo, tak je to v pohode, len aby to nebolo nieco ine. A auto mi mojou vinou skapalo len 2x(po 6000km) a v tedy mi ESP neukazalo Citovat
jofo Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Moze to robit ak mas zodrate brzdove platnicky- to bol moj pripad, po vymene pokoj. Ale stalo sa my to raz ked som nabehol do jamy a cca po 100 metroch chyba esp. po nastartovani to bol zas v poriadku. Citovat
pajo30 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 mne ESP svietilo trvale a bola to poistka ale nešla mi ani strecha lebo je to na jednej poistke. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.