roman_d Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Čaute, mám jeden dotaz, potřebuju přezout svoje alu a mám plechy,nechce se mi dávat origo šrouby z alu. jenže jaký šrouby koupit ... závit 1.25 délka 28mm ale problém jes hlavou kuželovou plochu.,nebo půlkulovou??? mám origo diskyKFZ (asi tak se jmenujou) jaký jste kupovali... Citovat
roman_d Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 Původně zaslal: Přema na plechy půlkulatou....... no a je to tady;) kde si je kupoval, u nás je maj asi za 23 Kč šroub, ale aby to nebylo nějaký bláto, je to bez oznaření pevnosti:myslim Citovat
Přema Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 HonzaZ píše kůžel a já půlkulatý......ted sem z toho trochu změtěný......sám ted přesně nevím co tam mám....jestli kůžel či půlkul. prostě mám u plechů nachystané jiné šrouby.... A pokud to jsou šrouby na kola tak by měli splňovat určitou pevnost..... [upravil dne 12-11-09 Přema] Citovat
roman_d Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 no právě, že by to mělo nějakou pevnost splňovat... na 406 a 306 jsem mělkužel..na berlingu 2009 je něco mezi(kužel ale seširokym stoupaním -- takže nevim) c4 grand picasso 2009 - kužel....na origo alu je takykužel... aledira je celkem velká no a teď aby se v tom prase vznalo... Citovat
HonzaZ Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Podívej se na origo šrouby na litý a ty se nechají použít na plechovou rezervu. Co je tam pod podložkou? Kužel. Citovat
HonzaZ Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 Měl jsem na plecháčích 17\" šrouby s kuželem, a teď je používám na neorigo litých. Citovat
Šalda Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 na plecháčích mám taky kužel, origo od Peugeota;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.