Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím kolegy, nevíte prosím, jak/kde sehnat klíč k rezervě u 309? Nemám na mysli normální 19, ale ten klíč, kterým se rezerva uvolňuje v kufru. Dík za radu či tip, Avi

Odesláno

Nevim, jak je to u 309ky, ale u 405ky a 306ky je sroub od reservy s takovou stredni drazkou. U 405ky se pouziva klika od heveru/na konci to zahnute ocko/ a u 306ky je konec klice na kola zahnuty do "L" tak tim. Nehledej v tom zadnou specialitu. ;) ;) ;)

Odesláno

Jo presne tak jak rika Radek.... POkud mas origos klic na kola od Peugeota, tak ten konec co je zahnuty do L je prave na ten sroub s tou drazkou.

BTW: ten klic vyhod a voz ssebou racnu nebo kriz, protoze ten cerny origos je peknej ****. Je to jak maslo :)

Odesláno

Mám vyzkoušenej ten *****. (zahnutej černej)

U 106 je to naprosto stejný. Scháním "Trhačku" , doporučuju to samý, naposledy jsem dost zmokl, když jsem ho ukroutil :( :( :(

Odesláno

Ja vozim ten klic abych povolil rezervu a jinak mam pod sedackou hozenej kriz. Vymena kola zabere ani ne 5 minut

Odesláno

Chlapi, chlapi, vy to s tou silou nějak přeháníte. Já to tím orig klíčem povolím celkem v pohodě - i když, už jsem jeden taky ukroutil. Neutahujte to úplně "co to dá", a? neskončíte jako jeden můj kamarád - utáhl někomu kola vzduchovou pistolí, a pak nešly povolit ani metrovým nástavcem. Místo povolení rozlomil dva ořechy, tak na to pak musel něco navařit...

Já to utahuju tak, aby to případně povolila i holka - přeci jen s tím nejezdím jen já. Kříž je dobrej, ale zabírá dost místa, mně se spíš líbí teleskop.

Jo, a ten pitomě udělanej držák rezervy doporučuju vyšroubovat, důkladně opucovat drátěným kartáčem, a nastříkat nějakým mastným sajrajtem - já používám takové ty spreje do 800°C. U dvou aut už jsem to totiž musel uříznout flexou, jak to bylo zarezlý.

Odesláno

oddie: Kdyby jsi menil kola tak casto jako ja, tak bys ten origos klic uz davno zahodil. Treba v zari jsem prezouval asi petkrat .... :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

S tou rezervou to stoji za ho-, protože to budu muset řešit take flexou, je to rezave jak betlem, a ten klič dodýchal minulý týden, když jsem měnil letni za zimní gumy-takze salát. :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...