stvrto.14 Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: Y2K Tak vyzera to tak ze napriek vsetkemu nebudem kazit partu a dorazim. Teda vsetko po starom zmeni sa len vozidlo. A zrejme ho nestihnem umyt dovtedy takze pracovny voz bude v plnej parade. no bracho som velmi rad ze prides:super Citovat
Qcko Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Trochu OT od zrazu, ale teraz sem vsetci chodia, to akoze na vojne seriozne platia taketo \"zakony\":D:D:D Citovat
stvrto.14 Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 jkmtrnava . ja byvam na panelaku tak to prekvapenie bude inym smerom ved budeme na zahory:aut pastorku mas dalsi hlas:super inak to parkovanie je dobry napad ale nie som si isty ci aj realny:( [upravil dne 26/11/09 stvrto.14] Citovat
Qcko Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Preco nie realny??? Chces s tym nejako pomoct? Ak chces tak vymyslim postavenie aut, len treba vediet ci budu auta v jednom rade, alebo v 2 radoch oproti sebe...Pripadne ak nebude luto benzinu, mozeme sa potom poprehadzovat aj na mieste:papa Citovat
jarson Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko to je jedna skraba za nejakych 25 eur? Co to vie? To iba v zime pustim na auto a samo ho to oskrabe:mrk [upravil dne 26.11.2009 Qcko] Mám doma jednu škrabku keď jej ukážem auto atk mi ho oškrábe ale je drahá jak hovädo, nieže 25eur, vezme všetko čo mám a ešte som si ju musel aj vziať:D:D Citovat
stvrto.14 Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko Preco nie realny??? Chces s tym nejako pomoct? Ak chces tak vymyslim postavenie aut, len treba vediet ci budu auta v jednom rade, alebo v 2 radoch oproti sebe...Pripadne ak nebude luto benzinu, mozeme sa potom poprehadzovat aj na mieste:papa asi bude najlepsie ak to poprehadzujeme potom lebo urcite vsetci nepridu v tu istu minutu aby sa to dalo hned ale sprat sa to musi urcite:super:super:super:super parkovat sa tam bude musiet do L-ka. Citovat
Medvěd Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko ....Pripadne ak nebude luto benzinu, mozeme sa potom poprehadzovat aj na mieste:papa Vzhledem k tomu, že jedeme z Prahy, tak jsem ochoten nějakou tu decku nafty propálit i na místě kvůli parkování - ale benzín???? FUJ !!!, s tím od mého HDI hodně daleko !!! [upravil dne 26/11/2009 Medvěd] Citovat
Y2K Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Radsej by som palil benzin ako naftu Citovat
jarson Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: Medvěd A já myslel, že už u vás platí € Ešte som si nezvykol, hold starého psa novým kúskom nenaučíš... Citovat
praktik Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Medved :bacha:bacha s tym BENZIN FUJ ja mam alergiu na ROPU a to doslova:bacha:bacha:bacha :D:D:D:D Citovat
kalio306 Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 fiha 250km a už tuto nedelu:o:o škoda možno nabuduce Citovat
Medvěd Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: praktik Medved :bacha:bacha s tym BENZIN FUJ ja mam alergiu na ROPU a to doslova:bacha:bacha:bacha :D:D:D:D Z čeho že je benzín odpadní produkt? Poslední auto, které jsem vlastnil a bylo poháněno benzínem byla TAZ 1203 M s \"úžasným\" motorem 1500 ccm, od té doby jen a jen nafta (a věřím, že ještě hóóódně dlouho bude). [upravil dne 26/11/2009 Medvěd] Citovat
pastorek Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Všetko má svoje výhody i nevýhody, hlavne že na to motor ide. Citovat
praktik Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Medved :bojim:bojim:bojim benzin je vyťažok toho najlepšieho z ropi tak ako smotana z mlieka:D:D:D:D:D:D Citovat
Y2K Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 To tu su zase zastancovia benzinu a zastancovia nafty a kazdy tvrdi ze to jeho preferovane je lepsie ako to druhe... A prave preto aby som sa vyhol takymto konfliktom mam auto aj s benzinovym aj auto s dieslovym motorom Citovat
deddo306Break Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 čaute,už som tu dlho nebol.Pekne ste to tu rozbehli.Tešim sa na vas všetkych. Citovat
marko306 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Qcko, na vojne nemá veľa vecí logiku, a každý vojenský zákon ruší iný vojenský zákon Deddo, čo si chytil trošku signálu? [upravil dne 27/11/09 marko306] Citovat
jkmtrnava Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Původně zaslal: deddo306Break čaute,už som tu dlho nebol.Pekne ste to tu rozbehli.Tešim sa na vas všetkych. Aj my na Teba, už som myslel že marko306 pojde sám, a teba nechal v \"afganistane\":D:D:D A čakáme ta v TT pri KOBERCOCH od 12:45 do 13:00 hod(pozri mapku na pepanet - pastorek to má v linku) Citovat
jkmtrnava Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Původně zaslal: Lubk0 1. Jkm ty zapredanec Kto zacal s tymi zrazmi Do kelu Uz sa na mna zabudlo 2. O tom zastupcovstve som rozmyslal uz nejaky cas. Ale je treba priniest nieco konkretne, nie len to, ze niekto bude zastupca. Lubk0: Prvá časť bodu 1 -ruším, druhá časť bodu 1 - aj ty, tretia časť bodu 1 - nezabudlo. Bod 2 - plne súhlasím Dalšie body: - možeš byť zástupca zástupcu:D - musíš chodiť všade NAČAS!, možno ti toto ubralo z preferencií - ale však ked sa v senici chcete dohodnúť .... - dáme hlasovať Citovat
marko306 Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Lubk0, príde ako obvikle ako samostatná jednotka, lebo niečo mu do toho skočí ako obvikle a ako obvikle príde minimálne polhodinu po termíne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.