Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Tak vyzera to tak ze napriek vsetkemu nebudem kazit partu a dorazim.

Teda vsetko po starom zmeni sa len vozidlo.

A zrejme ho nestihnem umyt dovtedy takze pracovny voz bude v plnej parade.

no bracho som velmi rad ze prides:super

Odesláno

jkmtrnava . ja byvam na panelaku tak to prekvapenie bude inym smerom ved budeme na zahory:aut

pastorku mas dalsi hlas:super

inak to parkovanie je dobry napad ale nie som si isty ci aj realny:(

[upravil dne 26/11/09 stvrto.14]

Odesláno

Preco nie realny??? Chces s tym nejako pomoct? Ak chces tak vymyslim postavenie aut, len treba vediet ci budu auta v jednom rade, alebo v 2 radoch oproti sebe...Pripadne ak nebude luto benzinu, mozeme sa potom poprehadzovat aj na mieste:papa

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

to je jedna skraba za nejakych 25 eur? Co to vie? To iba v zime pustim na auto a samo ho to oskrabe:mrk

[upravil dne 26.11.2009 Qcko]

Mám doma jednu škrabku keď jej ukážem auto atk mi ho oškrábe ale je drahá jak hovädo, nieže 25eur, vezme všetko čo mám a ešte som si ju musel aj vziať:D:D:D

Odesláno

Preco nie realny??? Chces s tym nejako pomoct? Ak chces tak vymyslim postavenie aut, len treba vediet ci budu auta v jednom rade, alebo v 2 radoch oproti sebe...Pripadne ak nebude luto benzinu, mozeme sa potom poprehadzovat aj na mieste:papa

asi bude najlepsie ak to poprehadzujeme potom lebo urcite vsetci nepridu v tu istu minutu aby sa to dalo hned ale sprat sa to musi urcite:super:super:super:super parkovat sa tam bude musiet do L-ka.:(

Odesláno

....Pripadne ak nebude luto benzinu, mozeme sa potom poprehadzovat aj na mieste:papa

Vzhledem k tomu, že jedeme z Prahy, tak jsem ochoten nějakou tu decku nafty propálit i na místě kvůli parkování - ale benzín???? FUJ !!!, s tím od mého HDI hodně daleko !!!

[upravil dne 26/11/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: praktik

Medved :bacha:bacha:bacha s tym BENZIN FUJ ja mam alergiu na ROPU a to doslova:bacha:bacha:bacha :D:D:D:D:D

Z čeho že je benzín odpadní produkt?

Poslední auto, které jsem vlastnil a bylo poháněno benzínem byla TAZ 1203 M s \"úžasným\" motorem 1500 ccm, od té doby jen a jen nafta (a věřím, že ještě hóóódně dlouho bude).

[upravil dne 26/11/2009 Medvěd]

Odesláno

To tu su zase zastancovia benzinu a zastancovia nafty a kazdy tvrdi ze to jeho preferovane je lepsie ako to druhe...

A prave preto aby som sa vyhol takymto konfliktom mam auto aj s benzinovym aj auto s dieslovym motorom :D

Odesláno
Původně zaslal: deddo306Break

čaute,už som tu dlho nebol.Pekne ste to tu rozbehli.Tešim sa na vas všetkych.:papa

Aj my na Teba, už som myslel že marko306 pojde sám, a teba nechal v \"afganistane\":D:D:D

A čakáme ta v TT pri KOBERCOCH od 12:45 do 13:00 hod(pozri mapku na pepanet - pastorek to má v linku)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

1. Jkm ty zapredanec :D Kto zacal s tymi zrazmi :D Do kelu :D Uz sa na mna zabudlo :D

2. O tom zastupcovstve som rozmyslal uz nejaky cas. Ale je treba priniest nieco konkretne, nie len to, ze niekto bude zastupca.

Lubk0: Prvá časť bodu 1 -ruším, druhá časť bodu 1 - aj ty, tretia časť bodu 1 - nezabudlo.

Bod 2 - plne súhlasím

Dalšie body: - možeš byť zástupca zástupcu:D

- musíš chodiť všade NAČAS!, možno ti toto ubralo z preferencií:D

- ale však ked sa v senici chcete dohodnúť ....

- dáme hlasovať:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...