Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jarson

ešte si mladý nato aby si investoval týmto smerom, platia iba tý čo musia, my mladý nemusíme:roker:roker:roker

a kto hovorí že budem platiť. :D Praktik to nazýva kapo. :D

[upravil dne 25/11/09 pastorek]

Odesláno

Vsetci v monterkach, vylosuje sa auto ktore sa rozoberie a kazdy bude drzat v rukach nejaku cast. jeden chladic, druhy spojku, treti so stvrtym prevodovku.......

Odesláno
:D...to som zas mal co napisat...ale bola by to parada a potom by sme mohli spravit take video ake som dal dnes do Zabavy, ale s tym autom:roker
Odesláno
Původně zaslal: pastorek

ešte si mladý nato aby si investoval týmto smerom, platia iba tý čo musia, my mladý nemusíme:roker:roker:roker

a kto hovorí že budem platiť. :D Praktik to nazýva kapo. :D

Jasné :super:super:super V tom prípade by som sa pridal ale moja by to asi nerozdýchala:bojim:bojim:D:D

[upravil dne 25/11/09 jarson]

Odesláno

Ja? A čo ste sa s koňom zrazili? Už som raz napísal že síce mi niekedy huba ide len čo je pravda ale takto na premieru to asi fakt nie...

S tým príhovorom som to už písal aj svrto.14. Hoci i recitujte Mor ho! len nech to je po záhorácky. To vieš, atmosféra lokality. Keď bol zraz v Šúrovciach tak účastníci behali po okolí aby zistili či naozaj u nás robia mačky mnááu alebo ako inde mňááu. :D

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Vsetci v monterkach, vylosuje sa auto ktore sa rozoberie a kazdy bude drzat v rukach nejaku cast. jeden chladic, druhy spojku, treti so stvrtym prevodovku.......

Vtom prípade zostávam doma, lebo ako sa poznám s mojím šťastím vylosujete akurát to moje a kto mi ho potom zloží:D:D:D:D:D:D
Odesláno

Původně zaslal: jofo

Vtom prípade zostávam doma, lebo ako sa poznám s mojím šťastím vylosujete akurát to moje a kto mi ho potom zloží:D:D:D:D:D:D

No Pastorek.:D

Odesláno

Hoci i recitujte Mor ho! len nech to je po záhorácky...:D

Tak v tom prípade nemôžem slúžiť lebo moja záhoráčština nič moc. Som tu len prisťahovalec s 24-ročnou praxou z Bratislavy..

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

:D všetci sú offline. Prihlásia sa až neskôr aby zistili čo stvto.14 vybavil v motoreste. Dúfam že tam taký nával zvládnu.

no ako som uz pisal bol som to dnes na havrane dohodnut podla vsetkeho by sme sa maly zmestit do hlavnej miestnosti pri najhorsiom je tam este jedna taka mala (tam budu vyvoleny:D srandicky-takze cely havran je naš) platit si bude kazdy zvlast(tak ako navrhol Medved)majitel s tym nema problem akurat casnicka ostala na nas kukat ako bager na tvrdu hlinu:D:D:D parkovisko pojdem v sobotu ohranicit paskou aby sa nam tam nestrcil nejaky trucker. Na zaciatku bude silne privitanie:D a nechcem pocut NEE,NEE. Lebo :bacha:bacha:bacha:D

Odesláno

Ja? A čo ste sa s koňom zrazili? Už som raz napísal že síce mi niekedy huba ide len čo je pravda ale takto na premieru to asi fakt nie...

Ha ha :D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...