Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

S tým vykaním a tykaním mám občas i ja problémy. Praktik by mohol hovoriť. :D Na fóre mu tykám, v telefóne vykám a na zraze som bol taký prekvapený jeho účasťou že som mu zase začal vykať. :D

Každopádne platí: \"čo pežoťák - to kamarát\" a snáď nebudeme kamarátom vykať. :D

[upravil dne 30/11/09 pastorek]

Odesláno

praktik, to bolo tým šokom. :D

jofo, nemáš sa začo, aspom bola sranda. Doteraz som netušil koho som sfúkol za vykanie a to si bol ty. Inak pekná pomsta vo vlákne s fotkami. :bacha:bacha

Odesláno

Mne aj frajerke sa nam moc,moc pacilo-nato ze to bol nas prvy Peugeot zraz tak to bolo super,mne ani vobec nevadilo ze tam bolo tolko ludi skorej mi vadil vietor vonku:D super atmosfera a hlavne jedlo nam chutilo:D

Uz sa tesime na dalsi zraz.......:mrk:mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Mne aj frajerke sa nam moc,moc pacilo-nato ze to bol nas prvy Peugeot zraz tak to bolo super,mne ani vobec nevadilo ze tam bolo tolko ludi skorej mi vadil vietor vonku:D super atmosfera a hlavne jedlo nam chutilo:D

Uz sa tesime na dalsi zraz.......:mrk:mrk:mrk

Ten môj sa ma doma pýtal, či tam nebol niekto z Malaciek. Lebo aj on je mauačan. Takže sa dúfam stretneme, môžete pokecať v rodnom nárečí ;)

Odesláno
Původně zaslal: praktik

pastorek a ešte si zabudol dodať že si my na zraze povedal členovia si zasadne VYKAJU:D:D:D:D:D

Tak keď to napíše kápo treba sa toho držať.:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Původně zaslal: praktik

pastorek a ešte si zabudol dodať že si my na zraze povedal členovia si zasadne VYKAJU:D:D:D:D:D

Tak keď to napíše kápo treba sa toho držať.:papa:papa

Mna tiez hned zjebal ze som mu zacal vykat:D:D:D:D

Odesláno

Tiez sa priklanam k pochvale 306 GTi...

Sice nie som priaznivcom tuningu (to ako starnem...) ale tato 306 sa mi dost pacila :super

[upravil dne 30.11.2009 Y2K]

Odesláno

Y2K: tuning ako tuning-to bolo volakedy:cool: ale teraz uz je Racing:super

inak dakujem....;)

Qcko: ja viem tie kola tam pasovali vsetci mi hovorili nech ich nepredavam len teraz idem trochu za vykonom a jazdnymi vlastnostamo a tie 17ky ma dost spomalovali;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...