Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

A tu je jezisek nazivo a poslusne deticky okolo:aut

[upravil dne 30.11.2009 Qcko]

Tak ďakujem vizážistovi Qcko-vi za upravu :potlesk:potlesk:potlesk sám by som sa nepoznal:D:D:D

Tak som rád že sa Mikulášske darčeky páčili a potešili. Nech vám slúžia na úžitok:super:super:super

Mal by som si zmeniť \"nick\":myslim:myslim

Odesláno

Ešte jedna otázočka tak trochu neskoro, ale možno nie až tak neskoro: Ako je to s vykaním resp. tykaním členom klubu? Ja som takým seberovným a mladším členom pri stretnutí suverénne tykala, lebo mi to pripadalo prirodzené (hlavne potom ako sme debatili na fóre). Ale tým zopár starším (čo by som im možno mohla byť dcéra) mi to pripadalo drzé. Ani neviem ako som s nimi komunikovala... Sú nejaké pravidlá, alebo sa treba každého opýtať, či si môžme tykať? Hoci moji \"takmer-ockovia\" mi tuším tykali všetci:myslim....

Odesláno

Ja zakonne kazdemu kto je z fora tykam, vek vylucujem, bol by v tom gulas, mam 23 rokov, je tu dost ludi ktorym by som \"mal vykat\", ale je mi to proti srsti, ak by to niekomu vadilo, hadam by sa ozval:super

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Dzej. S tou obyvackou si nas vsetkych dostala. Budujes si byt ako to bolo v TAXI TAXI? Aj ja by som tak chcel.

Už neviem, čo bolo v TAXITAXI, videla som to dávno a pamätám si len to, že som si vtedy myslela, že si nikdy také parádne auto nekúpim.. A čo malo byť v mojej obývačke? Myslíš ten ďalší mini-zraz? No to by mohol byť len mikro-zraz. Ale keď odpracem letné kolá....:D

.. a dva 20l kanistre, tak možno aj:)

[upravil dne 30/11/09 Džej]

Odesláno

Džej: si nam hovorila ked sme stali pri tvojom aute, ze mas v obyvacke uskladnene pneu:D ... a este aj ze si doma striekala tie plasty na auto ze sa vam doma teraz riadne smyka:aut

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

Tak ja svojim fotrovcom vykam...:myslim

Seva Branko! Ako sa cestovalo? Nelúpal sa ti lak na aute, keď si letel po diaľnici? :)

Keby bolo na mne, ja by som vykanie úplne zrušila. A teším sa, že si môžem v klube so všetkými tykať - juchú!

Á, zabudla som na manželky a priateľky členov. S nimi ako? \"Slečna bez ceduľky, môžem si s vami potykať?\"

Odesláno

tykaj vsetkym, aj tak to maju vstci na salame. a domov som prisiel az dnes rano... ma tak rozbolela hlava, ze som si musel co najskor lahnut a bracho mal vypite, tak sme prespali v hoteli v ziline..

Odesláno

No to je take zvlastne s tymi \"rodinnymi prislusnikmi\", tym ja aj vykam aj tykam, podla chuti, ale tak ked sa casom spozname, aj tak si budeme vsetci tykat:super

BranoKK: vazne vykas rodicom??? Je to vychovou, ale proste ti to tak pride?

Odesláno

Džej: si nam hovorila ked sme stali pri tvojom aute, ze mas v obyvacke uskladnene pneu:D ... a este aj ze si doma striekala tie plasty na auto ze sa vam doma teraz riadne smyka:aut

Presne tak, striekala som gumy v obývačke a ten sprej sa rozptýlil po celom byte. Strašne sa to potom šmýkalo a papuče robili vrzg-vrzg, keď sme chodili. Moja dcéra sa v ponožkách šmýkala z jednej izby do druhej - nemáme prahy. A náš pes mal tiež šmýkacie problémy.:D

Odesláno

Tak chvala napisana krityka tiež dakovanie to same takže pridam podakovanie za darček a pridam par svojich dojmov bol to moj prvy zraz pri takom počte učastnikov som ani nečakal že sa budeme hned všetci poznať ja som si zapametal par mien a ludi k nim bol som velmi zvedavy na medveda ktori zimu neprespi :D:D:D on si určite spomenie kto je praktik pastorek to same lubko .......a dalši ked sa stretneme na buduce ja nebudem už neznamy lebo ma už vydeli v Senici P.S.tešim sa dalši zraz .Ospravedlnujem sa že som odyšiel tak skoro ale zdravotne dvovody....;);)

Odesláno

No to je take zvlastne s tymi \"rodinnymi prislusnikmi\", tym ja aj vykam aj tykam, podla chuti, ale tak ked sa casom spozname, aj tak si budeme vsetci tykat:super

BranoKK: vazne vykas rodicom??? Je to vychovou, ale proste ti to tak pride?

Vazne, nerobim si srandu, u nas v rodine je to proste tak. A mozno aj vychovou, lebo mam dost prisnych fotrovcov a hraval som hokej, tam je to este prisnejsie...:bacha

Odesláno

BrankoKK: Aha, no ak je to vychovou a nie principom, tak je to pohoda, kamaratovi rodicia svojim rodicom onikali, ked som to pocul prvykrat, tak som nevedel s kym sa bavia:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...