Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Přesně touhle cestou se hodlám na sraz ubírat - myslím si, že jen po D2 a následně od Břeclavi po 55ce není žádný terno

jj, presne a na tej 55 je obchadzka uz asi mesiac vez prilahle dedinky Jozefov....... A spolu s kamionmi sa tadial drmolit.... Stara Hodoninska cesta je z Brna najlepsie riesenie...

Odesláno

Ja by som mozno este jednu vec pre organizatorov, mozno by bolo dobre oznamit prevadzke motorestu, ze kolko ludi pride, lebo asi na to, ze pride 40 ludi a objedna si skoro naraz nejsu zvyhnuty :D Aby tam pripadne mali viac personalu... Ale to je len taka moja uvaha :blablabla:roker

Odesláno

Když bude dobře plynout jiná zábava, troufnu si tvrdit, že se nezblázním, pokud nebudu mít objednávku na stole okamžitě. Myslím si, že většina z nás jsme tolerantní a umíme pochopit, že 40 minutek se na dvou pánvích a čtyřech plotýnkách nedá uklohnit lusknutím prstu.

P.S.

Ale určitě by \"varování\" v motorestu mělo proběhnout, nejhorší ze všeho je smrt z vyděšení.

[upravil dne 19/11/2009 Medvěd]

Odesláno

Medved: Urcite nepotrebujem ani ja, ale predsa by som sa o pocte ucastnikov zmienil aj z mozneho pripadu, aby nemali plno... Skratka rezervovat to na pocet ludi nech vedia co mozu cakat....

Odesláno

len tak pre zaujímavosť:D asi v takomto nejakom zložení prídeme. jedna 406 neviem aká je

pastorek, niekde si spravil chybu, nie 23, ale 22 áut

406 sedan 2x, 406 break 2x, 406 coupé 2x, 406 ? 1x

306 break 4x, 306 hatchback 2x, 306 sedan 1x

405 sedan 1x, 405 break 1x

206 hatchback 2x, 206 sw 1x

307 sw 1x

407 sw 1x

806 minivan 1x

spolu 22

[upravil dne 19/11/09 marko306]

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

Medved: Urcite nepotrebujem ani ja, ale predsa by som sa o pocte ucastnikov zmienil aj z mozneho pripadu, aby nemali plno... Skratka rezervovat to na pocet ludi nech vedia co mozu cakat....

stvrtko14 sen dal výzvu že do 24.11. potrebuje vedieť presný počet úšastníkov takže o výstrahu personálu motorestu je iste postarané.

marko306: rátaš dobre ale ani ja som neurobil chybu. Jeden účastník sa prihlásil telefonicky.

[upravil dne 19/11/09 pastorek]

Odesláno

Ešte vám tam chýba Partner :D

Neviem aká bude situácia u nás, lebo jedna \"pani\" neubrzdila a trochu mi načala vozík a auto zo zadu.

Ale ak budem mať čas, tak sa prídem pozrieť.

[upravil dne 19/11/09 Martinsk]

Odesláno

To martinsk - nech pořádně zkontrolovat podlahu kufru a nosníky, rána do koule se velice často podepíše na těchto věcech (a na první pohled si toho ani nemusíš všimnout).

Odesláno

Tak páni toto som teda nečakal. :o :o Som nesmierne rád hlavne návšteve od susedou. Hlavne sa teším že osobne spoznám medvěda, ale aj na všetkých starých a nových priateľov. A nezabudnite že je možnosť si objednať čo to z e shopu. A ešte ak niekto budete potrebovať zameniť peniaze tak v Senici je zmenáreň a mala by byt otvorená aj v nedeľu. :papa :papa:papa:

Odesláno

tak ja som z toho paf ani neviem čo napísať ako sa teším. veď to tu ešte nebolo. a konečne spoznám aj pár ľudí spoza rieky Moravy.

to štvrto.14: ten príhovor ti nezávidím pred toľkými ľudmi a ešte medzinárodne:D:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...