voštík Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Jak dopadl jeden tuzer http://micak.borec.cz/micak_complete.html Co že mu to ten tatík zakázal????? Jestli si pamatujete, tak tu nedavno o tom byla nejaka delsi diskuze tuzing x tuning x styling tusim Citovat
voštík Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 A jeste tu mam takove hezke video z Emerikn tuzer scene. http://www.ftlauderdaleracing.com/downloads/videos/AntiRicerCompilation.wmv Citovat
destiny Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Tak Voštíku to je fakt super video!!! :D Dlouho jsem se tak nepobavil! Specielne nad tím troubou, jak lezl za jizdy na strechu a nad tim autem pomalovaným spermiema! Fakt dobrý! Citovat
destiny Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Mimochodem, nemas nahodou nekde stazene fotky z toho Micakovo webu? Kazdyj o tom tady mluvi a ja to nevidel Citovat
Guest ZILA Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 strejdo maš nebo ne stazene fotky z toho Micakovo webu? Citovat
lexa Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Zhulení a blbí amíci se prostě předvádějí, zasmál jsem se, ale to rayle je lepčí, a micakuvy stranky o ničem.Viděl jsem, nestojí to ani za pohled.:o:papa:papa Citovat
John Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 To Vostik : to video nema chybu od zacatku do konce proste americani co rict.Jezdit neumi a predvadi se.. Citovat
voštík Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 jj, jaky jsem se u toho videa tlemil jako prase Ty fotky z toho webu fakt nemam, nebylo se na co kouka.. me jen prislo smesne, ze: Na zadost meho otce jsem byl nucen fotky smazat..... Vesmes tam byly fotky, jak v obyvaku maloval na gumy bilou fixou, pak nejaky votuzidlovy doplnky ala Bawo Z3 atd.. proste sekec mazec blazinec. Zacinalo to slovy: muj tata odjel na dovolenou a ja se jal vytunit jeho auto.... nejak tak podobne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.