matony Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Dá sa podla VIN určiť presná farba vozidla? Kde zistím odtieň farby... service box mi píše len MODRÝ NÁTER RODOS, Citovat
matony Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 a ešte jedna otázočka - bude mi pasovať predný nárazník z anglickej verzie P-406? Citovat
koblih69 Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Lakýrníkovi jsem nahlásil vin a von podle toho namíchal barvu, ale pozor u metalízy bývá vždy několik šarží, takže musí barvu ještě srovnat podle vzorníku. Jinak samozřejmě pokud to nemá být poznat tak slušnej lakýrník ještě barvu upraví aby seděla na reálný ostín po těch letech... Nárazník pasovat bude. [upravil dne 11/11/09 koblih69] Citovat
matony Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 mne sa jedná o to, že som našiel inzerát na predaj predný nárazník z anglickej verzie. Podľa fotky by sedela aj farba ako je moja. Chcem skúsiť vymeniť len kus za kus bez lakovania. Otázočka: Ak podla VIN bude mať aj on farbu MODRA RODOS - bude to rovnaký odtieň ako môj? Rok výroby je zhodný u oboch aút. Citovat
koblih69 Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Záleží čemu říkáš stejná barva... nevím jeslti je dle Vin jasná šarže, podle mě ne takže úplně stejná s největší pravděpodobností nebude. Zároveň je potřeba si uvědomit že každej lak stárne jinak - viz barva 2 stejně starých aut vedle sebe. Na druhou stranu asi bude daleko více stejná než když to necháš namíchat znovu a nastříkáš ... Takže není li podřenej... jdi do toho.... Citovat
Guest servisman Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 jestli to pomůže mám taky lak jak se píše MODRÝ RHODES a u tlumiče jsou tato písmena což značí barvu KMPD pak jsem našel i na netu nějaký ta čísla barvy v aerosolu 9860E4 /150 ml/ Citovat
matony Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 aj ja mám na štítku dverí KMPD už len dúfať, že aj na tom druhom aute to bude rovnaké... to budem vedieť až cez víkend k foto myslíte že je to modrý rodos KMPD? Citovat
čakom Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 to chceš z fotky určít odstín barvy? každej fotak foti jinak zaleží na světle atd... Citovat
matony Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 nie nechcem určiť s istotou to budem vedieť cez víkend, ja len aby som sa zbytočne vopred netešil:myslim Citovat
marko306 Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 už ako písal Čakom, tak podľa fotky sa dá zistiť akurát tak farba, ale odtieň nie. Keď ja ten nárazník zoberiem a pofotím ti ho pod rôznymi uhlami, svetlom, prostrediami a dám ti tie fotky vedľa seba tak každá bude mať iný odtieň. Najlepšie bude ak si ten nárazník prirovnáš priamo k autu a tak ohodnotíš či je to ono. Nepozeraj z blízka ale takých 5-10m a ak ti to počasie umožní tak pod ostrým slnkom. Citovat
matony Odesláno 13. listopad 2009 Autor Odesláno 13. listopad 2009 smola bola to EGED - modrá china:bojim:bojim:bojim:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.