Přema Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Taky si myslím, jen asi možná někdo počítá roletu za 2...... Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: pkr Původně zaslal: Přema Asi neví o kolenních......... Proto jsem psal,že nevím,jak to u sedanu s kolenním je.Jestli je v základu,nebo ne. Ja nemám nejakú extra výbavu a mám kolenný. Podľa mňa štandard. Dodatočne výbava len zadné dvere. Roleta je rovnaká pre sedan aj sw. U sw akurát nie je označenie na C stĺpiku. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 U současně prodávaných modelů Premium nejsou kolenní ve standardu. Myslím, že někdy kolem 2006/7 se přestaly dávat standardně. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Tak sa teda konečne zhodneme, že môže byť buď 6, 7 alebo 9 bagov. 6 základ (predtým 7) + 1 kolenný + 2 zadné dvere. Citovat
pkr Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: HonzaZ Pokud vím maximálně 9 airbagů. Já mám 7, nemám boční v zadních dveřích. U současných modelů se zase v základu nedávají kolenové. [upravil dne 3/12/09 HonzaZ] Jasně,když hlavový počítáš jako jeden (což je logičtější)na každý straně,tak je to devět,nebo sedm. Akorát nevím,proč je u sedanu to označení na sloupku C.Měl jsem za to,že se označuje místo,kde je bag.A když tam teda není. To by tu značku mohli dát i na SW. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 To nevím, proč je na zadním sloupku nápis airbag jenom u sedanu, ale pod tím plastem žádný bag není. Měl jsem ho dole. Citovat
Přema Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 No francouzi...co na to říct.....Lopaty Citovat
pkr Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: Přema No francouzi...co na to říct.....Lopaty JJ:bojim:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.