Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tipy na zajímavé 407 - kupil bych

Recommended Posts

Odesláno

Krasavec......jen škoda že nemá JBL audio soustavu.......a ještě by tomu slušel i ALARM...... jinak snad se tomu nedá nic vytknout.....jen to není do 300t Kč jak avizuješ....

EDIT: Jen mi u toho vozu nesedí malinko popis ale lépe pro tebe......píše manuální sloupek volantu a je tam elektrický s pamětí...... a píše 8x repro a bez JBL soustavy je tam jen 6 repro ale to sou jen maličkosti.......

[upravil dne 17-11-09 Přema]

Odesláno

Myslíš že to nemá alarm, to jsem myslel že je v každém, možná to tam zapoměli napsat.

Odesláno

Nemá(aspoň ne origo).......a v každém to taky není.....to je jen za příplatek.....chybí na středovém panelu tlačítko na sirénu alarmu.....

[upravil dne 17-11-09 Přema]

post-0-14109610999985_thumb.jpg

Odesláno

aha, ty jsi všímavej, jinak se zeptám má cenu vybírat auto s nižším počtem km, ty jsou sice dražší ale hodně aut má najeto hodně přes 100 tis. km, pokud je to HDI tak při kolika km jsou takové finančně náročnější výměny např. vstřiků atd.

Zajímá mě prostě kd\\ž budu vybírat vozidlo kolik by mělo mít najeto, samožřejmě čím méně tím lépe ale ono jich je málo a jsou dražší.

Odesláno

no řada jich má i 150 000km, nevím co se potom na motoru mění, proto mě napadli vstřiky.

Odesláno

No záleží co vše udělal původní majitel....ale kolem cca 180t km se mění rozvody(já je měnil pro mou jistotu už v 135t km), možná něco kolem Fapu, vše ale záleží jak se k autu choval původní majitel.....ale pokud na to sral tak při 150t to určo nějakou údržbu zvládne

Odesláno

Chtěl bych se zeptat jestli už je lepší vybírat auto s xenonama? Prý by měli žárovky vydržet několik lt, já u své 407 bez xenonů žárovky měnil každé 2-3 měsíce. Nevím proč, teď už to neřeším, ale psalo se že francouzi s elekztikou měli v nějakých autech problémy. Takže xenony ano nebo ne?

Odesláno

Tak ja mam ten isty \"problem\". Zhanam 407 a je mi jedno ci sedan, alebo SW. Podmienka 2.0HDi a cena do 10 000,-eur. Keby nieco tak poprosim na: tomas.kacun@centrum.sk

Sorry MMMMM, ze som sa Ti votrel do temy.

Odesláno

Já mám origo xenony a auto mám přes 1,5 roku a 42000 km a ještě sem výbojku neměnil a bůhví jak dlouho tam ty výbojky jsou....(možná ještě origo tj.138000km) jestli vybírat tak jedině xenony , už bez xenonů auto nechci......

Odesláno

Lubk0 ja mam tieto stranky zbehane, problem je najst auto v slusnom stave. Aj vcera som sa zbytocne prehnal cez cele Slovensko do Topolcian a na fotkach krasna SW mala hrdzavejuce 5-te dvere. Alebo si dam overit VIN, ktore mi posle predavajuci a pocet km uvadzanych nim nesedi. Aj preto som napisal sem.

Odesláno

No sak jasne, holt musis hladat. Nikto ty len tak krasnu vysperkovanu 407 cku 2.0 HDI neda len tak do 10 tis Eur ... Proste treba hladat, urcite nieco najdes , ale stoji to cas, a KM. Hladaj len vo svojom kraji aby si moc nenabehal ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...