Marlin Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Mno, tak se nám na nejše stala taková nemilá věc a to, že začala svítit kontrolka EPC. Tak jsme pekně naklusaly do Pežota cot o je a po napojení se přišlo na to, že je špatná váha vzduchu (po dvou letech a 50 000). No budiž. Tak sme to nechaly na opravu, s tím že servisák prohlásil že to teda asi bdue na záruku. No fine. Po rozebrání volaly, že jsou potřeba udělat rozvody. Prý kvůli vlhkosti, co se tam dostala a něco tam dělá brajgl ( fakt francouz A že prý to taky bude na záruku. Tak jo. Tak jsme si dnes jely pro auto s tím, co nám nafakturují, a světe div se, vše bylo na záruku. Takže se neplatilo nic. Jako celkem jsem byl mile překvapen přístupem servisu. 6e se nabídl i rovnou sám, že bude váha vduchu na záruku, ale že přitom rovnou udělají i rozvody na záruku, to jsem nečekal.... Takže.... BMW Forever Ne vážně. Budťo se něco změnilo v přístupu Pežot ČR, nebo vi v Lípě v MK cars dokáží vážit stálých zákazníků... Citovat
majty Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 podle me meli akorat dobrou naladu! :D Citovat
oddie Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Asi jste holt holky atraktivní, a udělaly jste na ně dojem [upravil dne 11/11/09 oddie] Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 se nedivím že tam bylo potřeba udělat rozvody:D a že to bylo vlhké se taky nedivím:D:D hold Marlin a jeho 207 Citovat
.mycTD Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 technik evidentne necheckuje fotky na foru, jinak by vam roztrhal i servisku Citovat
Marlin Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 no, říkal mi že bez toho krytu bych teď do terénu jezdit neměl Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Ja nevim, ale na zaruku sme nikdy nemali problem ne ? Predse peugeot s toho ma prachy, protoze vymenene diely a snad i pracu dostava preplacenou od vyrobce ci ne ? Takze jistej videlek ... Ale nevim, mozna se mylim Citovat
Qcko Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Mne sa to stalo tiez a bol som milo prekvapeny:potlesk Citovat
Marlin Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 Co já vím, tak u některých lidí právě pežot na záruku frfňal a moc se mu do toho nechtělo. Citovat
Laďa Odesláno 12. listopad 2009 Odesláno 12. listopad 2009 No on asi o uznání záruky nerozhoduje přímo ten servis , ale někdo na vyšších místech zastoupení značky nebo dokonce až výrobce:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.