Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím nejlepší a nejlevnější opraváře, v servise mi měnili brzdové destičky, ae trošku mě natáhli, proto se radši zeptám předem,než k nim zase vlezu.Jak jsem byl u nich,tak mi řekli,že mi hučí ložisko (řekl jsem,že to nechám spravit později). Má otázka, máte někdo prosím zkušenosti s tím ložiskem, kde koupit nové-levné,jaký typ, popř to jde nějakým chytrým způsobem opravit?? Protože nechci dávat 3-4 tis za nové v tom servisu. Děkuji moc

(peugeot 307, r.v.02, 2.0HDi)

Odesláno

no ja ked som bol v servise s tym, ze mi piskaju brzdy, tak mi chlapik povedal, ze to nie je brzdami, ale tym, ze mam znicene loziska a preto sa kotuce viac suchaju o platnicky. Ked som sa opytal na riesenie, povedal mi, ze treba vymenit celu napravu lebo to inac nejde. Samotna naprava ma stat vraj min. 10 000 tak som mu podakoval a rozlucil sa....odvtedy som tam uz nebol a nasiel som si iny servis :D

Odesláno

Taky jsem měnil zadní levé ložisko,bylo to před loni,stalo mě to cca.2000kč.Dělal mi to tchán jelikož bylo před dovolenou a nestíhal jsem.V servisu origo Peugeot,kde mi nalisovávali ložisko,říkali že hodně málo odcházejí.Prej sem byl 1 kdo stim přišel.

Jinak projevovalo se to u mě hučením jen v zatáčkách a to jen na jednu stranu.Když se odlehčila jedna strana a váha šla tedy na to kolo.Šlo to poznat jen v zádu na té levé straně,v předu nic.Myslim že jsem to měl jenom v začátcích,ale když člověk jede 2,5tis km daleko tak auto musí šlapat na 100%.

Odesláno

A náhodou, já jakožto laik, můžu poznat které hučí a jaké koupit?? Protože dávat 4tis za nové + další tisíce za výměnu,servis atd se mi nechce. Děkuji

Odesláno

A pak si sežeň někoho alespoň trochu zručného s vercajkem a prostorem kde ti to vymění.Protože před barákem na tebe budou kolemjdoucí asi divně koukat:D.

[upravil dne 11.11.2009 sekaj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...