Eversio Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Zdravím nejlepší a nejlevnější opraváře, v servise mi měnili brzdové destičky, ae trošku mě natáhli, proto se radši zeptám předem,než k nim zase vlezu.Jak jsem byl u nich,tak mi řekli,že mi hučí ložisko (řekl jsem,že to nechám spravit později). Má otázka, máte někdo prosím zkušenosti s tím ložiskem, kde koupit nové-levné,jaký typ, popř to jde nějakým chytrým způsobem opravit?? Protože nechci dávat 3-4 tis za nové v tom servisu. Děkuji moc (peugeot 307, r.v.02, 2.0HDi) Citovat
omegascream Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 no ja ked som bol v servise s tym, ze mi piskaju brzdy, tak mi chlapik povedal, ze to nie je brzdami, ale tym, ze mam znicene loziska a preto sa kotuce viac suchaju o platnicky. Ked som sa opytal na riesenie, povedal mi, ze treba vymenit celu napravu lebo to inac nejde. Samotna naprava ma stat vraj min. 10 000 tak som mu podakoval a rozlucil sa....odvtedy som tam uz nebol a nasiel som si iny servis Citovat
ozzy56 Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 když hučí,musí se měnit--záleží,zda před.kolo,nebo zadní (vpředu jen ložisko,vzadu náboj s ložiskem)--vymění to kdekdo,prostě koho seženeš... Citovat
sekaj Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Taky jsem měnil zadní levé ložisko,bylo to před loni,stalo mě to cca.2000kč.Dělal mi to tchán jelikož bylo před dovolenou a nestíhal jsem.V servisu origo Peugeot,kde mi nalisovávali ložisko,říkali že hodně málo odcházejí.Prej sem byl 1 kdo stim přišel. Jinak projevovalo se to u mě hučením jen v zatáčkách a to jen na jednu stranu.Když se odlehčila jedna strana a váha šla tedy na to kolo.Šlo to poznat jen v zádu na té levé straně,v předu nic.Myslim že jsem to měl jenom v začátcích,ale když člověk jede 2,5tis km daleko tak auto musí šlapat na 100%. Citovat
Eversio Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 A náhodou, já jakožto laik, můžu poznat které hučí a jaké koupit?? Protože dávat 4tis za nové + další tisíce za výměnu,servis atd se mi nechce. Děkuji Citovat
sekaj Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Poznáš to když si zvedneš auto na heveru a protočíš jednotlivě všechna kola.Pak zajdi do prodejny či servisu a podle typu motoricace či VINka si to obědnej. Citovat
sekaj Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 A pak si sežeň někoho alespoň trochu zručného s vercajkem a prostorem kde ti to vymění.Protože před barákem na tebe budou kolemjdoucí asi divně koukat:D. [upravil dne 11.11.2009 sekaj] Citovat
Eversio Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 Ok,tak snad to nějak zvládnu. Díky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.