Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

tak mám asi měsíc peugeota 306 r.v. 1995 motor: 1.6 SR benzín.

1. problém nefunguje mi ovládání pravého okna od dveří řidiče, když zmáčknu to tlačítko tak mi i jakoby poblikne palubovka - že by zkrat?

2. když více otočím volantem na jakoukoliv stranu, tak se mi občas (každou druhou zatáčku) rozsvítěj všechny kontrolky na přístrojovce (teplota, ruční brzda, olej, motor ...)

Neví někdo čím by to mohlo být? jde mi primárně o chybu číslo 2.

Děkuji

Odesláno

tak to mě blikal v zatáčce občas olej když jsem ji projel rychle, ale to bylo proto že měl málo oleje a svítila jen kontrolka oleje....

a to okénko jsem měl taky, ale levé a bylo to jen zoxidovaným kontaktem, proto mi nefungovalo vůbec.... ale že by mi problikla palubka to jsem si nevšiml...

Odesláno

ad 1 videl bych to na prelamane kabely v pruchodce dveri, specialita u 306, s tim bude souviset spatna kostra, ktera bude zpusobovat to problikavani palubky

Odesláno

Průchdoky na obou stranách jsou předělané a proměřené, v těch to neni, a navic jsem si všiml, že mi nefunguje podsvicení u ovladače na pravé okno, na leve funguje (ve dveřích řidiče), u spolujezdce svítí ovladač. i okno jde stahovat.

palubka neproblikne, ale jakoby jen pozhasne a jakmile tlacitko pustim tak zas sviti naplno

[upravil dne 10/11/09 novas]

Odesláno

jednoznacne spatna kostra, pruchodky byly predelane kdy ? ono na prvni pohled ten drat nemusi byt poskozen, jen je nalomen uvnitr pod neposkozenou izolaci a pri mereni v klidu muze byt zrovna spojen a tvarit se jako spolehlivy

Odesláno

Hladal by som zlu kostru, popisujes presne priznaky, ale kde, to je uz horsie, prechodka moze byt dobra, ale pozrel by som zvazok kablov v soferovych dverach, mozno to robi prave kostra toho tlacitka (aj ked neviem aky to moe mat suvis s otacanim volantu, mozno nejake naklananie/tlak vo dverach)...:nevim

Odesláno

byly vymeneny komplet vsechny draty hned asi pred tremi tydny - nektere byly pretrhane, dalsi bez izolace atd. , a kostru nevim kde hledat, nake tipy?

[upravil dne 10/11/09 novas]

Odesláno

Zkus mrknout jestli to máš správně proletovaný, popřípadě dobře propojenej konektor (nebo jak si to dělal). Kostru najdeš na zelenožlutým drátu (nebo na kastli). Na druhou stranu je taky možný že máš zkratlej motorek a že má moc vysokej odběr - to by vysvětlovalo to pohasnutí přístrojovky. Zkus odpojit motorek stahování jestli ti to udělá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...