Jacobsoon Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 jak vypada ten z cc? ja sem to udelal tak ze sem koupil volant z 206gti s prasklym bagem a nechal posit takze sem nepotreboval dodelavat bicepsy., nechal sem ho presit uplne stejne jako byl origo, tzn. cerna kuze v miste uchyceni perfor, cerna nit..podle me by volant mel licovat s barvou sedacek a tapecu.. jen sem reklamoval opraveni bagu, ale myslim ze jsi to videl v mem vlakne Citovat
wojtěch Odesláno 25. listopad 2011 Autor Odesláno 25. listopad 2011 pokud nechám obšít ten můj tak bude ve stejné barvě jak palubovka + černá ale nevím jestli udělat vrch celý béžový nebo jenom ten proužek... Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 Keď zobereš ten z CC tak počítaj s tým, že ho bude treba obšiť lebo sa dosť ošúpava a strieborné krytky sa časom tiež zošúchajú, ale dá sa to prestriekať. Ale celkovo je volant v CC-čkách najkrajší.. Neviem či si videl môj, tiež som ho dával obšiť.. Citovat
wojtěch Odesláno 25. listopad 2011 Autor Odesláno 25. listopad 2011 no na obojí teď nebudou kč takže buď jedno nebo druhé.. .. ale asi vemu volant a obšít ho nechám někdy příští rok.. Citovat
bl@cker Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 jestli muzu jeste k tem svetlum, taky sem mel andelsky ocka ale od sonaru ty sem daval 2x reklamavat po vraceni penez sem koupil http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-autostyle/predni-tuningove-svetlomety/predni-tuningove-lampy-peugeot-307-rok-vyroby-2-s3078227 a asi bych uz nemenil. origo strojky tam krasne sedeli sou bez jedine chyby. Citovat
wojtěch Odesláno 27. listopad 2011 Autor Odesláno 27. listopad 2011 To jsou origo zatmavené jenom ne?? ony ty čočkové svítí lépe jak origo proto jsem bral ty.. a s reklamací jeden problém od firmy co jsem je koupil tak už ten pán utek do ameriky a nechal dluhy atd.... (firma pod stejným názvem ale existuje ale s jiným ičo dič..a uplně jiný pán) ten mi slíbil že se pokusí ty světla vyreklamovat ale už jsou to 2 měsíce a když jsem s ním mluvil tak mi tvrdil že čeká na vyjádření z německa že je nemají na skladě atd.. takže je asi vemu od něj zpět a koupím čočky od helly a zkusím je vyměnit... nic jiného mi asi nezbyde.. ps. bude volant z CC v pondělí mi ho posílá... Citovat
bl@cker Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 vpodstate stejne jak origo jen plast uvnitr je cerny. Citovat
wojtěch Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 Volant doma.. ted ještě ty plasty do chromu a pujde do auta... Citovat
wojtěch Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 díky. nevíte jak sundat krytky z toho volantu??nechci je polámat a potřebuji je sundat.. Citovat
Qcko Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Spytaj sa tam kde ti ho obsivali, museli ich mat dole ... inak vyzera uplne super Citovat
wojtěch Odesláno 6. prosinec 2011 Autor Odesláno 6. prosinec 2011 on není obšittý je z vrakáče koupený ale je jako nový takže zatím nepůjde obšívat ale krytky chci trochu upravit tak je potřebuji dát dolů Citovat
wojtěch Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 tak dneska poslány krytky z volantu na pochromování do 14 dnů by mněli být zpět pak půjde volant konečně do auta. zase jezdím s angel eye světlama jsem je musel rozlepit opravit a poskládat... už svítí jak mají.. a rozlepil jsem jedno valeo světlo a koupil D2S bixenon čočky ať si máme s čim hrát..... :-D :-D rozdíl mezi čočkou z angel eye a bixenon... Citovat
wojtěch Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 Koupil jsem černou folii a asi hodně nekvalitní takhle to dopadlo...:( s carbonovou šlo pracovat parádně ale s touhle neee Citovat
pyrone Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 mozno torsku mimo otazka... ale tebe sa to auto takto paci? Citovat
wojtěch Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 myslíš něco určitého nebo celkově?? Citovat
winco Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 ta folia keby tam je lepši nalepena bolo by to asi i lepšie a myslim že i s hociaka folia by šl nalepiť epšie ako toto prpeáč ale si to riadne odflakol no ked kupiš teda \"lepšiu\" foliu a nalepiš to tak tak to bude važne dobre vyzerať Citovat
wojtěch Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 tu folii jsem hned strhnul....takto bych to nenechal... tato je z aukra a kvalita oproti těm carbon je úplně někde jinde.. ty šly parádně natahovat a tvarovat tato ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.