Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307>prodána!! a 306 cabrio naprodej !! by wojtěch,

Recommended Posts

Odesláno

vim ze dva ja to zapojoval podle jinyho radia mel jsem tam na zkousku pionera a na nom byl modrej ovladani anteny remove tak jsem to zapojil na to sami a odemknu zesik se zapne vypne se tak po 1,5minute pak zapnu radio zapne se vypnu a zase za 1,5min se vypne ale staci abych otevrel dvere a zase se zapne

Odesláno

ne nejsem :-D musím předtím 2 dny přesvědčovat mamku ať mi to sešije dohromady, já šít neumím.... jinak pokud máš někoho kdo umí šít tak sundej starou kůži podle toho vystřihni z nové sešij dej do horké vody a pak natáhni na řadičku. jinak někdo tady na foru to dělá ten mi i poradil jak na to (ted si nevzpomenu na přezdívku)

Odesláno

pitrsh tak jsem to znova proměřovala zkoušel a na tom pinu já mám napětí opravdu jenom při zapnutém rádiu ihned po vypnutí se vypne a zamykání a odemykání na to nemá vliv..

lukáš je s tím dost piplačka :-D musím někde pohledat jaké tam jsou smd diody už si tu velikost nepamatuju..

Odesláno

takže stále čekám na high low.. 309gt to asi zapomněl poslat.. stane se..

jinak zítra jsem měl jít se svézt s RCZ a 508 a musím do práce :-( :-( kdyby někdo chtěl se v Opavě svézt tak může místo mě....

Odesláno

tak díky zpozdilkovi za středové krytky a jendovi za dopravu teď ještě sehnat nějakého otroka co mi je vymění :-D nějak se mi v tom horku nechce sundávat kola...

2012-06-19_12.22.27.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...