Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslím že je to iná veková kategória ale možno by ju poznal tvoj tata. :D

Dúfam že si nevydedukoval že má 16.. no a ukecať sa asi nedám ale keby bolo niečo v mojich silách pomôcť tak som za...

Odesláno

ešte sme tam neni:P

A inak toto video som zas ja videl s nadpisom Deutsche bundeswer alebo tak nejak. Inak dobre sú zosinchronizovaný ako akvabeli :D

[upravil dne 11/11/09 marko306]

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Dufam ze ma marko a deddo nezabiju, ale toto som teraz videl a napadol ma titulok: Uz bezime na zraz :-D

a ja som myslel že už majú živé video z cvičenia:D:potlesk

budem rád ked sa stretneme, no na ten dátum mám nočnú.

Tak prinajhoršom skorej odídem, niekedy sa neda :bojim

[upravil dne 11/11/09 jkmtrnava]

Odesláno

stvrto.14 : neboj sa toho, nič to není, ved pastorek Ti dobre napísal: najdi dobré miesto, zabezpečíš počet miest a je to. A ten príhovor to je vlastne také privítanie. No a možeš sa spojiť aj s foxom a spravte to spolu. \"A je to\":super

Nahod dobrý čas začiatku a ostatné už príde.

Len škoda že to nebude v Nitre, docela som sa tešil, ale nevadí nabuduce.

[upravil dne 11/11/09 jkmtrnava]

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Ak sa mozem pridat tak za mna termin 29.11.

Ked sa do Báhoňa dostali chalani aj z PB , prečo by nemohol príst do SE aj zo ZA?

Na minizraze sa spoznáme na zraze nás bude viac a už sa budeme poznať.

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Jasné po naámestí dokola okolo trojičky. Pre neznalích trojička je socha v strede námestia.

To sa potom ako chceš dostať do SE keď sa budeš \"vrťieť okolo trojičky?\":D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

No tak pani mini zraz ,,BUDE,,:super zajtra idem zistit volny termin takze bud toho 28. alebo 29.11.09 a asi pravdepodobne motorest Havran za Senicou asi 3-km. Je to hlavny tah na Holic ,Hodonin. Takze zajtra dam vedet.:papa:papa a este kolko vas asi pride.

[upravil dne 11/11/09 stvrto.14]

Odesláno

:potlesk :potlesk :potlesk :potlesk

tak to treba ohlásiť a nech sa každý prihlási , prípadne kolko ich bude. Daj to vyhlásiť do určitého dátumu a potom zariad ostatné. Nakoniec počítaj účasť. Máš šancu že v SE bude viac aut ako v Báhoni.(má to stúpajúcu tendenciu):super

Už len určiť čas začiatku a nasmerovať prípadne na mapke ukázať miesto. A je to :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...