Guest r.kill Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Ahoj, vrže někomu také loketní opěrka, není to nějak výrazné, ale jak na ní mám loket, tak to vrže, zkoušel jsem utahnout šroubky, ale nic. Nemá s tím někdo zkušenost, díky Citovat
Brandy20 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 tak ja mam, bud ti vrze priamo opierka-tuto rozober, je tam do kopy 8 srobov torx, a premaz vnutro vazelinou, najlepsie bielou, ale hlavne vnutro, je tam taka zapadka, ked sa opierka povytiahne, tak ta zapadka skre o druhy plast, a to vrze, alebo ti vrze plast medzi opierkou a miestom kde je odkladaci priestor na pohar, ten bud dobre zatlac, alebo ho premaz. No mne aj po tomto, stale trosku vrzga, ale to bude asi stale Citovat
HonzaZ Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Zrovna v sobotu jsem jí měl rozebranou. Mě povrzávala i když nebyla zatížená. Vypodložil jsem po rozebrání mechanizmus zvedání do horní polohy mechovou gumou a veškeré dotykové body. Už je klid. Udělal jsem nějakou fotku. Dám to sem, až přijdu domů. Citovat
Kawa Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 No mě teda ta opěrka vrže jen když sní úmyslě kejvu.To se hejbe celej středovej panel.Nepůsobí to moc festovním dojmem.Ale za normálních okolností nevrže vůbec a to je vejškově nastavitelná.Za to mi ale začíná něco povrzávat někde za rádiem.No tohle auto už asi takový je..... Citovat
HonzaZ Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 [upravil dne 9.11.2009 HonzaZ] [upravil dne 9.11.2009 HonzaZ] Citovat
HonzaZ Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 A ještě jsem podlepil tu desku, která se šroubuje na tuto část opěrky v místech kloubů, kolem kterých se snižuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.