Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ZDRAVÍM VŠECHNY KOLEGY PEŽOŤÁKY,mám podobný problém jako miso605,taky mě nejede vůbec ventilátor topení.Zkusil jsem vyměnit ventilátor i celý ovládací panel digitálního climatronicu,a pořád nic.pojistky jsou v pořádku.Už jsem v koncích.Prosím o radu.Mám 2,1 svdt rv94(starý model)digiklima.

Ještě mám dotaz na co jsou ty tři relátka nahoře na pojistkách?Má někdo popis poistek na co která je?

Předem děkuji za odpovedi

Odesláno

Napiš, odkud jsi, možná někdo (okolí ČB nebo tady SU) bychom se na to podívali osobně.

Ovládací panel má napájení? Mění se aspoň údaj nastavené teploty na displeji?

Je napětí na kabelech pro ventilátor? (měřit voltmetrem).

Odesláno

Jsem 15 km od Uherského Hradiště.Displej funguje ,nastavení teploty i ovládací klapky fungují také(přestavují se normálně).Jen ten ventilátor nejde.

[upravil dne 8.11.2009 Thoman 605]

Odesláno

Takže změř, jestli na kabelech pro ventilátor je nějaké napětí. Mělo by tam být +12V, kostra a řídící signál. Pokud vím, tak regulátor je ukrytý u motorku, tedy v krytu ventilátoru. Asi jsi to zkoušel s vadným ventilátorem, anebo s jiným typem, než tam patří.

Odesláno

cawte ja mam ties stary typ 605 a ties dig.klimu... ventilator mi ties nejde proste to iste..tak som to napojil na priamo ces vypinac aby islo aspon na plno ked zapnem ale chcel by som to opravit normalne cez tu dig. klimu...pretoze tam to normalne ukazuje nastaqvovanie....akurat mi tam este nanej vypisuje...E2 service ...ukaze teplotu aka je nastavena a potom to E2 service a zas..teplotu a tak to blika....a ked to nastavim na \"hi\" ajize maximum tak normalne fuka horuci vduch ale ked to uz dam na 31 stupnov tak to uz fuka studeny....

Odesláno

no asi nie som sa co ma stym problemy,no ja by som este potreboval cislo takeho malickeho odporu alebo nieco take je to taky sulok a nachadza sa na plosnom spoji zo zadi digi klimy,na pravej strane toho plosaku sa napaja nan konektor ide donho asi 5-6 kablov neviem presne,no a vedla neho na pravo je ten sulok je to asi odpor a ten mam zhoreny,potrebujem to cislo s neho aby som take nieco kupil,,ak to niekto ma zhodene moc my to pomoze,,dakujem...tiez to mam napojene zatial na priamo

Odesláno

zkoušel jsem tam ventilátor z manuální klimy.Vedou k němu dva tluské dráty(červený černý) tam je asi 11v a dva tenké(modrý a růžový)a když je měřím mezi sebou tak nic.Nevím jak změřit ten řídící signál a kolik by měl asi být?

Odesláno

Omlouvám se za široký obrázek, ale nechtěl jsem snížit rozlišení.

Regulátor je 681, motor je 790. Zkus, jestli tam aspoň něco naměříš - možná je poškozená řídící jednotka, a možná jen přerušený kablík.

Odesláno
miso605

mi napsal:

podla mna je to to iste.inak ako sa tie uhliky pomalicky odieraju,tak to ide co raz rychlejsie a aj stupne rychlosti normalne zacali reagovat,tak akokeby to zacinalo normalne fungovat...

a poslal fotky:

[upravil dne 12.11.2009 P607Olda]

post-0-14109610841844_thumb.jpg

Odesláno

Drazí kolegové,jelokož jsem si s tím už nevěděl rady,tak jsem to ve středu zavezl autoelektrikáři.Ve čtvrtek mě volal,že je to opravené a vše funguje,jak má.Závada byla někde pod palubovkou vypálené a staré dráty+ špatný konektor.

Všem díky za rady a ochotu.

P.S Má někdo z vás popis pojistek na co která slouží(chrání)?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...