Fr3sh Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Nevíte prosím někdo co je toto? ELMAG Ventil...Co to vlastne dela?...odpojil jsem to a zacal svitit motor...pripojil jsem zpatky konektor a sviti motor furt...nedal jsem ale k tomu zpet ty hadicky.. Citovat
hnusoba Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: Fr3sh Nevíte prosím někdo co je toto? ELMAG Ventil...Co to vlastne dela?...odpojil jsem to a zacal svitit motor...pripojil jsem zpatky konektor a sviti motor furt...nedal jsem ale k tomu zpet ty hadicky.. Elektromagnetický ventil vyprázdňovania nádobky s aktívnym uhlím. Prepúšťa Ti benzínové výpary z nádobky s aktívnym uhlím do sania. Citovat
Fr3sh Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Diky, takze to jde do haje... Citovat
jack 306 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 ty to chceš vymontovat? to bych nedělal..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.