Pe.Tr Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Poradími 807mičkáři k čemu jsou tyto plasty na posledních sloupcích v kufru? díky Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 tak jsem se dočetl že jsou to uchyty pro navíjecí sitku. Nemáte to někdo? by mě zajimalo foto a jestli to kněčemu je . Citovat
jákob01 Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 já to používám na uchycení na stojáka síťky, kterou mám normálně nataženou na podlaze kufru. dělá mi tak ve dveřích asi 30cm vysokou zábranu a nepadají mi věci ven při nakládce 2. a 3. vrstvy zavazadel. Citovat
kobra Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 v ŠKODA 1203 vyráběné v TAZ Trnava bylo něco podobný na nosítka na raněný v případě totálního nasazení a mobilizace vojskem. Že by i zde ? Citovat
Myk Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Podle manuálu je to na tu síť: Upevnění zádržné sítě pro zavazadla v poloze \"hamak\"* Složte síť na polovinu. Upevněte dva prostřední háčky do upevňovacích ok na podlaze. Upevněte čtyři zbývající háčky sítě ke sloupkům zadních výklopných dveří. [upravil dne 8/11/09 Myk] Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 zlatej , děkuji, jdu nakupovat Citovat
Myk Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Až takovej zázrak ta síťka není, moc se tam toho nevejde. Ale když mám v košíku pár drobností, naházím to tam a pak to vyháknu a jako v pytli odnesu do domu. Ještě se dá upevnit za sedadla prostřední řady jako \"podnikatelská mřížka\". Ale k tomu je zapotřebí ještě nějaká tyč, která se dává nahoru do platových úchytů za středními sedadly. Takže pak zbývá poloha \"chobotnice\", kdy se zahákne na 4 oka v podlaze kufru a dvě oka na bocích, a přidržuje věci, aby nelítaly po autě. Akorát to asi nefunguje, když je v kufru plastová/gumová vana, která zakryje šrouby. Citovat
Igor Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 v originální gumové vaně jsou naznačena místa na prořez, aby se člověk dostal k těm okům, ale nepřipadá mi jako vhodné to prořezávat, pak vana nesplní, co má, zadržovat šurvajs takže věci v kufru vozím v takových těch skládacích přenoskách a veškeré příslušenství (povinnou výbavu, řetězy, drobné nářadí apod.) vozím v kufru na nářadí a vše je na jednom místě (\"bordel\") jo, kdo máte tu originální síťku, ona má 6 háčků? já mám z jiného auta se 4 na rohu jen na \"chobotnici\"; nevíte, co ta originální stojí? dík Citovat
Myk Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Ta co jsem koupil i s ojetinou má 4 úchyty v rozích a v polovině je silná guma a na jejích koncích další dva úchyty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.