Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já to používám na uchycení na stojáka síťky, kterou mám normálně nataženou na podlaze kufru. dělá mi tak ve dveřích asi 30cm vysokou zábranu a nepadají mi věci ven při nakládce 2. a 3. vrstvy zavazadel.

Odesláno

v ŠKODA 1203 vyráběné v TAZ Trnava bylo něco podobný na nosítka na raněný v případě totálního nasazení a mobilizace vojskem.

Že by i zde ?

:)

Odesláno

Podle manuálu je to na tu síť:

Upevnění zádržné sítě pro zavazadla v poloze \"hamak\"*

Složte síť na polovinu.

Upevněte dva prostřední háčky do upevňovacích ok na podlaze.

Upevněte čtyři zbývající háčky sítě ke sloupkům zadních výklopných dveří.

[upravil dne 8/11/09 Myk]

Odesláno

Až takovej zázrak ta síťka není, moc se tam toho nevejde. Ale když mám v košíku pár drobností, naházím to tam a pak to vyháknu a jako v pytli odnesu do domu.

Ještě se dá upevnit za sedadla prostřední řady jako \"podnikatelská mřížka\". Ale k tomu je zapotřebí ještě nějaká tyč, která se dává nahoru do platových úchytů za středními sedadly.

Takže pak zbývá poloha \"chobotnice\", kdy se zahákne na 4 oka v podlaze kufru a dvě oka na bocích, a přidržuje věci, aby nelítaly po autě. Akorát to asi nefunguje, když je v kufru plastová/gumová vana, která zakryje šrouby.

Odesláno

v originální gumové vaně jsou naznačena místa na prořez, aby se člověk dostal k těm okům, ale nepřipadá mi jako vhodné to prořezávat, pak vana nesplní, co má, zadržovat šurvajs

takže věci v kufru vozím v takových těch skládacích přenoskách a veškeré příslušenství (povinnou výbavu, řetězy, drobné nářadí apod.) vozím v kufru na nářadí a vše je na jednom místě (\"bordel\")

jo, kdo máte tu originální síťku, ona má 6 háčků? já mám z jiného auta se 4 na rohu jen na \"chobotnici\"; nevíte, co ta originální stojí? dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...