bosslibor Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Zdarec kuci nějak sem to tu nemohl najít nevíte jaké repra šupnůt do zadu do plata aby mě zostál původní rámeček ?? A eště jeden dotázek nehraje mě jedna přední půlka repro jen občas naskočí na chvilinku a zas ticho mohlo by to byt v kabeloch nebo rádii ?? Citovat
kobr Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Nejlíp originál od Peugeot, Ale jinak taky rozměr 6x9, montážní výška zdá se mi 72 mm. Dále podle ceny. Od 600 Kč po nějakých 45 000Kč Citovat
bosslibor Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 no původní mám ale jedno zadní mě začíná zlobit Citovat
bosslibor Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 Díkec majty ale já mám plato s roletků a schránků a origo repra .Chtěl bych to vše zachovat prostě nové repro a schovat pod původní mřížky ale díkec Citovat
majty Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 bosslibor: hele nehledal bych v tom zadnou vedu... http://www.ahifi.cz/reproduktory/6-x-9-55/ tady si urcite vyberes Citovat
dobrmik Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 no myslím že z ahifi nedá žádný pod puvodní mřížku jak chce....mám doma co jsem vyndal za svýho-harmann kardon nebo tak nějak...jestli chces mužem se nejak domluvit.. Citovat
bosslibor Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 Původně zaslal: dobrmik no myslím že z ahifi nedá žádný pod puvodní mřížku jak chce....mám doma co jsem vyndal za svýho-harmann kardon nebo tak nějak...jestli chces mužem se nejak domluvit.. nooo křič cenovku pokud sů dobré tak bych je vzal oni majů uchycení přes ten magnet ? Citovat
dobrmik Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 jj do poslední chvíle hrály...jj právě to je jak je šroubuješ zaspoda do kufru těma dvouma kridlovejma matkama...nevím cenu nabídni.. Citovat
bosslibor Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 Původně zaslal: dobrmik jj do poslední chvíle hrály...jj právě to je jak je šroubuješ zaspoda do kufru těma dvouma kridlovejma matkama...nevím cenu nabídni.. Já nevím čoveče ty si prodejce tak nové idů od 900 cojá vím 500 za oba já fakt netuším co nebo víc ? Citovat
bosslibor Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 Toš sem bohužel zjistil že origo repra do zadního plata nejsů stejné na starý a nový model 406 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.