Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec kuci nějak sem to tu nemohl najít :( nevíte jaké repra šupnůt do zadu do plata aby mě zostál původní rámeček ?? A eště jeden dotázek nehraje mě jedna přední půlka repro :( jen občas naskočí na chvilinku a zas ticho mohlo by to byt v kabeloch nebo rádii ??

Odesláno

Nejlíp originál od Peugeot, Ale jinak taky rozměr 6x9, montážní výška zdá se mi 72 mm. Dále podle ceny. Od 600 Kč po nějakých 45 000Kč

Odesláno

no myslím že z ahifi nedá žádný pod puvodní mřížku jak chce....mám doma co jsem vyndal za svýho-harmann kardon nebo tak nějak...jestli chces mužem se nejak domluvit..

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

no myslím že z ahifi nedá žádný pod puvodní mřížku jak chce....mám doma co jsem vyndal za svýho-harmann kardon nebo tak nějak...jestli chces mužem se nejak domluvit..

nooo křič cenovku pokud sů dobré tak bych je vzal oni majů uchycení přes ten magnet ?

Odesláno
Původně zaslal: dobrmik

jj do poslední chvíle hrály...jj právě to je jak je šroubuješ zaspoda do kufru těma dvouma kridlovejma matkama...nevím cenu nabídni..

Já nevím čoveče ty si prodejce :D tak nové idů od 900 cojá vím 500 za oba já fakt netuším :myslim co nebo víc ?:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...