Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam SW r.v. 2004 a chcelby som tam vlozit RD4 radio ale s podporou MP3 ktore sa tusim zacalo montovat od 2005. nie su radia kodovane? dik za odpoved.

Odesláno

Pokud by se ti někde podařilo levně sehnat kvalitní kousek, rád bych, kdybys dal vědět místo nákupu. Taky bych bral RD4 s MP3. Montovat se to začalo asi od roku 2006, já mám druhou půli 2005 a ještě mp3 nemám.

Odesláno

Hele, možná to bude pitomá otázka, ale nejsou rádia kódována na regiony? Tzn. že kdybych třeba koupil náhodou nějaký kousek z USA nebo pod., mohla by nastat situace, že mi nepojedou originální CD?

Jinak tohle rádio asi spíše na vrakovišti, že?

Odesláno

dik za radu ak nieco splasim tak to tam skusim namontovat.mam jednu fesandu vo vyhlade a je 2006 tak dufam ze to bude ok. rozmyslal som aj nad tou RT3 s far. displayom ale moooooc investicii a prace okolo toho. takze asi rozumna volba len trosku stastia na vrakaci. :D

Odesláno

no jo diag. bude to stat sice par € ale lepsie ako fm transmiter. nic moc za kvalitu fm premosu ale zatial je to moja

jedina volba dufam ze ten kus na vrakaci bude ok.

Odesláno

to som pozrel aj ja do service boxu je to tak s tou cenou :bojimale tolko urcite nedam za to. moj odhad by tak

bol kolo 100€.....mam uz jednu ponuku takze viacej urcite nie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...